To je to što me zanima!

Paris sastavila listu vjenčanih poklona koje želi: Vaze, posuđe i ukrasi vrijedni 390 tisuća kuna

Hilton od gostiju traži mnogo kristalnih predmeta za uređenje kućanstva, kao i srebrni okvir za slike Buccellati vrijedan više od 20 tisuća kuna. Poželjela je i osam Hermes kompleta posuđa vrijednih 65 tisuća kuna
Vidi originalni članak

Reality zvijezda i bogata nasljednica Paris Hilton (40) uskoro se udaje za poduzetnika Cartera Reuma (40). Vjenčane darove koje će joj pokloniti njezini gosti odabrala je u Gearys Beverly Hillsu, a strani mediji su se raspisali o luksuznim predmetima koji su se našli na njezinoj listi želja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hilton od gostiju traži mnogo kristalnih predmeta za uređenje kućanstva, kao i srebrni okvir za slike Buccellati vrijedan više od 20 tisuća kuna.

Poželjela je i skupocjeni svijećnjak u obliku svjetiljke koji košta 7 884 kuna, kao i kristalnu figuricu medvjeda vrijednu 2391 kuna. 

Nasljednica svoju kuhinju želi opskrbiti poslužavnikom od oraha vrijednim 6 365 kuna, kristalnim stalkom za kavijar koji košta 6462 kuna te Baccarat čašom za šampanjac Baccarat vrijednom čak 6 398 kuna.

Na listi Parisinih želja našlo se čak osam Hermes kompleta posuđa 'Mosaique Au 24 Platinium', koji ukupno vrijede gotovo 65 tisuća kuna.

'TRODNEVNA AFERA' Paris Hilton promijenit će čak deset haljina na svom vjenčanju

Paris je tijekom gostovanja na 'The Tonight Show' otkrila je da će se presvući čak deset puta tijekom vjenčanog vikenda.

- Bit će to poput trodnevne afere. Imam puno toga isplanirano - rekla je.

POGLEDAJTE I NOVU EPIZODU KEREKESH SHOWA: 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • nap 24.10.2021.

    ona uvijek navikla na skupe darove

  • retita🦋 24.10.2021.

    Kako ono? ...Zbljuv.

  • 24.10.2021.

    Mladoženji da izrazimo saučešće

Komentiraj...
Vidi sve komentare