To je to što me zanima!

Parni valjak će domaću turneju započeti u zadarskom Arsenalu

Koncert u Zadru popularni rock sastav Parni valjak održat će 24. veljače. Time se zahuktava njihova turneja koja započinje koncertom u Mariboru 10. veljače
Vidi originalni članak

Prvi koncert ove godine u Hrvatskoj održat ćemo tradicionalno u našem dragom Zadru, u Arsenalu. Ove godine puno sviramo, ići ćemo i u Švedsku, Švicarsku, Češku, rekao nam je Aki Rahimovski, pjevač legendarnog Parnog valjka. 

Koncertom u zadarskom Arsenalu 24. veljače zahuktava se turneja Parnog valjka koja započinje koncertom u Mariboru 10. veljače.

Karte za parter za koncert popularnog pop-rock sastav Parni Valjak već su rasprodane, a još se mogu kupiti Vip standard karte koje uključuju barski stol na galeriji po 160 kuna i Vip premium karte uz koje ide restoranski stol s sjedećim mjestima uz ogradu na galeriji po 320 kuna.

-  Parni valjak u svim tim gradovima i državama ima svoju vjernu publiku, mnogi su odrastali sa nama i dalje su uz nas sve ove godine.To je lijepo, to nas gura i dalje naprijed, i to nam daje osmijeh kada i nakon toliko godina ponovo krećemo na put. Uživamo. Nije nam naporno  jer imamo ljude koji su dugo godina sa nama, koji se brinu o tome da mi na bini i na putovanju uživamo. Mi smo jedna velika obitelj, družimo se i privatno, ali kada je posao u pitanju svi znaju da nema prostora amaterizmu - kaže Rahimovski.

Sa članovima benda na turneju uvijek ide i njihova binska oprema, kao i monitoring,  a o tome da sve funkcionira kako treba, brigu vodi šest ljudi. 

- Organizatori  naših koncerata uvijek se potrude da nas lijepo ugoste, a to podrazumijeva i finu hranu gdje god dođemo.No, ponekad znam i ja sam iznenaditi dečke i cure iz banda, pa spremim nešto za ručak ili večeru, pogotovo ako imamo day off na touru - kaže Aki kojemu je kuhanje hobi u kojem uživa.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare