To je to što me zanima!

Parovi su se razdvojili nakratko, Lorena i Marko se rasplakali, a uskoro slijedi život bez kamera

Nitko nije ostao ravnodušan. U finalnom tjednu supružnici su morali provesti nekoliko dana odvojeni kako bi razmislili i donijeli odluku hoće li 'brak' nastaviti i izvan malih ekrana
Vidi originalni članak

Ljubav je u zraku, prisutna je i opipljiva, a to se odnosi na dva para iz sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Stiglo je vrijeme da se parovi razdvoje na nekoliko dana, razbistre glavu i shvate što i kako dalje. Lorena i Stefan te Andrea i Marko sve su to emotivno doživjeli, a neki od njih su se pred kamerama i rasplakali. Lorena u prvom redu, svoje suze nije mogla nikako zaustaviti.

'BRAK NA PRVU' Lorena plakala, Stefan priznao: 'Ne, nisam zaljubljen u nju!'

- Znam da će i on pustiti koju suzu sigurno, to je neupitno - rekla je slomljena Lorena, koja je već nekoliko puta u showu priznala da se uz svog partnera iznimno vezala.

U jednom se trenutku maknula iz kadra i rekla kako se ide isplakati do kraja. Suze je suzdržavao i Stefan.

EMOTIVNI RASTANAK Petra napustila 'Brak na prvu' i otkrila: Svi su vjerovali da ćemo uspjeti. Izgledali smo kao par

 - Nedostajat će mi njena vedrina i energija i sve što mi je pružila, nedostajat će nam sve stvari koje smo radili skupa. Lijep je taj osjećaj povezanosti s nekim - rekao je i dodao kako mu je nova supruga bila najveća podrška zadnjih dana. 

Andrea i Marko oprostili su se s poljupcem, u nadi da će idući susret biti onaj sudbonosan.

- Nedostajat će mi njeni neki sitni detalji, pokreti, naše poštapalice. Baš smo sinoć pričali zajedno u krevetu, ono navikli smo se jedno na drugo - poručio je Marko kroz suze.

- Život bez moje supruge je pust, tiho je u stanu, osjeti se da nema njene prisutnosti. Razvili su nam se osjećaji, krenuli smo u vezu, selim se za Zagreb. Prije dva mjeseca nisam ni slutio da bi se ovakve stvari mogle dogoditi - poručio je dalje.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • sprangija 08.03.2023.

    Lorena najbolja cura

Komentiraj...
Vidi sve komentare