To je to što me zanima!

Parovi uzbuđeni zbog useljenja u nove domove, a Bojan i Saša odlučili da će živjeti odvojeno

Jednostavno ne mogu sebe više puniti kao što se puni otpad za smeće pa poslije treba vremena da se taj otpad izbaci, kaže Saša
Vidi originalni članak

U današnjoj epizodi 'Braka na prvu' parovi se pripremaju za povratak u 'stvarni svijet' zvan zajednički život.

ZADIVIO JE SVE Gledatelji 'Braka na prvu' su oduševljeni Tihomirom: 'On je pravi gospodin, muškarac i pol'

Svi parovi jedva čekaju vidjeti svoje nove domove, osim Saše i Bojana, koji će ipak živjeti u odvojenim stanovima. Eksperiment večeras ulazi u novu fazu kada će se svi parovi upoznati na zajedničkoj večeri i za većinu je to uzbudljiv korak jer će imati priliku upoznati partnera u novom okruženju tijekom razgovora s drugima. A za Bojana će to možda biti prilika za mali pomak nabolje.

- Spreman sam pružiti priliku svakome, nije se Saša meni ništa zamjerila, niti mi imamo nekakav predubok ili preintiman odnos koji trebamo graditi. Mi smo se dogovorili da ćemo se prijateljski podružiti u svemu ovome, pokušati uživati što je više moguće, no njoj se s vremenom nešto dogodilo, prebacilo ju je nešto - rekao je iskreno Bojan koji je i dalje spreman razvijati prijateljski odnos sa Sašom ako to ona bude željela.

- Jedva sam se vratila sama sa sobom u balans i stvorila sebi ugodan ambijent i energiju, jednostavno se ne želim više igrati sama sa sobom zbog svoje emocionalne higijene. Jednostavno ne mogu sebe više puniti kao što se puni otpad za smeće pa poslije treba vremena da se taj otpad izbaci - rekla je Saša.

POGLEDAJTE VIDEO: ACO PEJOVIĆ PRIZNAO KOJI MU JE NAJVEĆI POROK

Idi na 24sata

Komentari 23

  • irinn 07.02.2023.

    Mislim da nju treba diskvalificirati jer realno od samog starta nije normalno porazgovarala sa Bojanom, ako ne računamo vrijeđanje i šizofrenične ispade. Realno ako se ne želi ni potruditi da priča s nekim, ne znam zašto bi je trebali tamo zadržati??

  • Cole Younger 07.02.2023.

    Kakva je to sprdačina da će oni sad živjeti odvojeno !?. Zašto to dozvoljavaju , mislim znam zašto , da to rade zbog gledanosti ali to je teška glupost jer je bit tog showa sasvim nešto drugo a to je da budu zajedno pa ako ne ide neka idu svako na svoju stranu . Ovako plaćaju boravak toj psihički bolesnoj osobi samo da bi iritirala gledatelje.

  • dorazg 07.02.2023.

    psihijatrija na prvu

Komentiraj...
Vidi sve komentare