Show

Komentari 10

Gledatelji 'Braka na prvu' su oduševljeni Tihomirom: 'On je pravi gospodin, muškarac i pol'

Gledatelji 'Braka na prvu' su oduševljeni Tihomirom: 'On je pravi gospodin, muškarac i pol'

Tihomir se u showu vjenčao s Manuelom, a kada ju je prvi put ugledao bilo mu je lakše jer mu se odmah svidjela

Kandidat iz showa 'Brak na prvu', Tihomir Tomašić (50) oduševio je mladenku Manuelu Milovanović (43), goste na vjenčanju ali i publiku pred malim ekranima.

POGLEDAJTE VIDEO:

- 'On je pravi gospodin', 'Meni bi trebao jedan Tihomir', 'Tihomir je muškarac i pol' - komentirali su gledatelji na društvenim mrežama.

Kad je Tihomir ugledao mladu, bilo mu je lakše jer mu se odmah svidjela.

- Dobio sam u zlato zapakirani poklon i sad trebam vidjeti što je unutra - rekao je Tihomir.

- Divan je osjećaj imati prsten na ruci! - izjavila je mladenka nakon vjenčanja. Zatim su otplesali prvi ples i izgledali su vrlo zadovoljno. Na svadbi Manuele i Tihomira bilo je jako veselo, a gosti su tražili poljubac mladenaca, što se na kraju i dogodilo. Tihomir nije bio oduševljen nagovaranjem na poljubac pa je rekao:

- Ta odluka mora doći od nas, a ne da netko navija za to - rekao je Tihomir.

Tihomir je iz Međimurja, a osnovnu školu završio je u Njemačkoj, gimnaziju u Hrvatskoj da bi se devedesetih godina prošlog stoljeća ponovno preselio u Njemačku. On je poslovni čovjek koji je nakon 26 godina ulaganja u karijeru, 15 godina braka te dvoje djece shvatio da mu pati privatni život jer se najviše posvetio poslu.

Nakon razvoda je priznao da je čvrsto odlučio kako će se više posvetiti sebi i svojim željama te godinu dana ostavio posao sa strane, putovao i samo se zabavljao. S bivšom suprugom ima odličan odnoste su odgovorni kao roditelji.

Najčitaniji članci