To je to što me zanima!

Partijala s najvećim svjetskim 'facama': Oscara dobila i Majoli

Bivša tenisačica je na party Eltona Johna ušla, kako je napisala, uz pomoć Arnona Milchana, izraelskog filmskog producenta i milijunaša
Vidi originalni članak

Nakon prilično dosadne dodjele nagrada Oscara s nevjerojatnim, pravim filmskim preokretom na samom kraju, zvijezde su tulumarile na partyjima Vanity Faira i Eltona Johna (69).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Među najvećim svjetskim facama u luksuznom klubu na Beverly Hillsu našla se i naša bivša tenisačica Iva Majoli (39). Odmah se pohvalila fotografijom s glumcem Caseyjem Affleckom (41), dobitnikom Oscara za najbolju glavnu mušku ulogu u filmu “Manchester By The Sea”. Dan prije “čekirala” se u The Beverly Hills Hotelu i zahvalila menadžerici Ani Mariti Brant na dočeku. 

Ivin zlatni kipić: Iva Majoli držala je Oscara Caseyja Afflecka na partyju Eltona Johna nakon dodjele

Majoli je na party Eltona Johna ušla, kako je napisala, uz pomoć Arnona Milchana (72), izraelskog filmskog producenta i milijunaša. Fotografirala se i sama uz zlatni kipić najboljeg glumca. Afflecku je ovo prvi Oscar, kao i Emmi Stone (28), koju su proglasili najboljom za ulogu u “La La Landu”. 

Debitanti: Svim dobitnicima za glavne i sporedne glumce i glumice ovo je prva nagrada Oscar

Najbolja sporedna glumica je Viola Davis (51), inače prva crnkinja koja je dobila Emmy, Zlatni globus i Oscar, a Mahershalala Ali (43) prvi je musliman koji ima Oscara. Glumio je u “Mjesečini”, koja je proglašena i najboljim filmom. Filmski Bonnie i Clyde, Warren Beatty (79) i Faye Dunaway (76), proglasili su prvo “La La Land” najboljim. Producent Jordan Horowitz (36) objavio je pravog pobjednika tek nakon govorancija zahvale.

Ups, krivi pobjednik Warrenu Beattyju i Faye Dunaway dali su pogrešnu kuvertu s dobitnikom nagrade za najbolji film

- Dobili su kuvertu za krivu kategoriju. Odmah smo ispravili pogrešku. Žao nam je - kažu u tvrtki zaduženoj za prebrojavanje glasova. 

Idi na 24sata

Komentari 92

  • uhljeb 28.02.2017.

    hhhhaaa dobila oscara ,nekog starog tajkuna koji se pali na ružne

  • miranda40 28.02.2017.

    neka je ona svoje dugove bezbolno riješila,a djeca invalidi neka tek uz novinski članak i pomoć ljudi dobiju ili lijek ili ortopedsko pomagalo.I za djjecu i roditelje je to nepotreban dodatan stres.Drugačije ne ide kada novci odlaze na kojekakve ispodžitne radnje.I slažem se u potpunosti Majoli je jedna iznimno ružna žena

  • plik 28.02.2017.

    a valjda ima jos ocajnika koji čak bi "to" uboli...

Komentiraj...
Vidi sve komentare