To je to što me zanima!

Patrick Swayze je prestao uzimati lijekove i umire?

Američki glumac od raka gušterače obolio je prije godinu dana. Liječnici su rekli kako ništa ne mogu učiniti, a nedavno su mu davali pet godina života
Vidi originalni članak

Patrick Swayze (56) izgleda gubi bitku s opakom bolešću. Nakon gotovo godinu dana intenzivnog liječenja, tretmana eksperimentalnim lijekovima i privremenog čudesnog oporavka, glumac navodno umire. Liječnici tvrde kako oboljeli od ovakvog oblika agresivnog raka u pravilu umiru nakon šest mjeseci. Iako se žestoko borio protiv bolesti, početkom godine dobio je upalu pluća, a stanje se navodno pogoršava.
- Njegov rak se ne može operirati i liječnici više ništa ne mogu učiniti. Smršavio je i jako je slab - rekli su bliski prijatelji teško bolesnoga glumca američkom tabloidu National Enquirer.
Unatoč bolesti Swayze je snimao seriju "The Beast", nije se odrekao pušenja, a lijekove protiv bolova nije uzimao kako mu ne bi smetali na snimanju. Glumac i supruga Lisa Niemi (52) već rade na njegovim memoarima.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_2971 29.01.2009.

    daj ajde više...

  • angel7 29.01.2009.

    dajte stvarno pustite covjeka na miru...

  • trešnja 29.01.2009.

    Umrijet će kad dođe njegova ura i tako je svima,bez obzira kojiko imali novaca i lijekova.Kad bi se lijekovima i novcem mogao kupiti život,onda bi mnogi još predsjedavali i kraljevali,ali.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare