To je to što me zanima!

Patricku Swayzeju naredili da prestane pušiti cigarete

Iako je čak trećina oboljenja od raka gušterače povezana s pušenjem, to nije natjeralo Patricka Swayzeja (55) da se ostavi cigareta
Vidi originalni članak

Iako je čak trećina oboljenja od raka gušterače povezana s pušenjem, to nije natjeralo Patricka Swayzeja (55) da se ostavi cigareta. Glumac nije smanjio pušenje čak ni nakon što mu je u siječnju dijagnosticiran rak gušterače. To je liječnike natjeralo da mu sad izričito zabrane daljnje uživanje u poroku ako želi preživjeti. Patrick je priznao da je strastveni pušač. Jedanput je kazao kako popuši i po tri kutije na dan. U incidentu iz 2001. srušio mu se avion jer je regulator visine začepio katranom iz cigareta koje je pušio u kabini letjelice.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • sprinter 08.03.2008.

    5 puta su veće šanse da se dobije rak onom čovjeku koji radi u brodogradilištu,građevini,drvnoj industriji,naftnoj industriji itd.nego običnom pušaču koji neradi na takvom poslu.Zbog svih tih plinova,prašine,lakova itd bio on pušač ili ne.Pa zašto takvi nemaju beneficirani radni staž? zašto nisu nimalo zaštićeni? a sve te maske kao zaštita su obično sranje! Od gore navedenih poslova se dobiva rak i umire prije vremena a sve ostalo su napuhavanja. Znam da će mnogi reći,ko im je kriv! ali znate li o kolikom se tu broju ljudi radi.Uostalom neko mora raditi i taj posao. I obično najviše prašine dižu oni koji imaju najmanje šanse da dobiju takvu bolest.

  • AngryMob 07.03.2008.

    Uostalom nemoras biti pusac da bi umro od raka pluca...dovoljno je da si pasivni pusac svaki dan.Dakle svaki dan negdje na poslu ili na kavi u prostoriji okruzenoj dimom.Razne studije pokazuju kako vise stradaju pasivni pusaci nego sami pusaci.

  • teaa 07.03.2008.

    da sigurno će sad prestati pogotovo kad ima rak...

Komentiraj...
Vidi sve komentare