To je to što me zanima!

Patsy se udala četiri puta, sad ljubav traži putem interneta

Osim što je bila s Gallagherom, Patsy je u bračnu luku uplovila i s Jimom Kerrom i klavijaturistom Danom Donovanom. Prije sedam godina udala se za Jeremyja Healyja
Vidi originalni članak

Moglo bi se reći da sam se udala za svakog dečka s kojim sam hodala, rekla je iskreno Patsy Kensit (49).

Bivša supruga pjevača grupe Oasis, Liama Gallaghera, bila je četiri puta u braku, ali ni jedan nije uspio. Stoga su mnogi uočili njezin nedavno otvoreni profil na Tinderu, gdje su već pale prve ponude za spoj.

Osim što je bila s Gallagherom, Patsy je u bračnu luku uplovila i s frontmenom Simple Mindsa Jimom Kerrom (57) i klavijaturistom Danom Donovanom (49). Za Donovana se udala 1988. dok je imala tek 18 godina. Rastali su se 1991., a već godinu dana kasnije vjenčala se za Jima Kerra.

 Prije sedam godina udala se za DJ-a Jeremyja Healyja (55), ali brak je potrajao samo jednu godinu.

- Mislim da se nikad više neću udati. Brak nije nešto što mi ide. Ako se ikad opet zaljubim mislim da ću sa suprugom živjeti u odvojenim kućama. Ljubav i romantika su divne stvari, ali sam se s njima predozirala. Sada sam slobodna i uživam u tome - kazala je jednom Patsy.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 12.04.2017.

    Poznata je samo na račun Liama Gallaghera.

  • Mthesecond 03.04.2017.

    Znači jedna druga ˝Patsy˝,njena vršnjakinja nije usamljena,obje su u istoj misiji :))) Možda Patsy postane uzor ˝Patsy˝,možda joj ovo da krila za daljnje misije...Hahaha...Koke milfice u lovu na piletinu :))

  • Judita👥 03.04.2017.

    svaka čast što je uporna

Komentiraj...
Vidi sve komentare