To je to što me zanima!

Pattinson se odselio: Stvari od Kristen odvezao kamionetom

Glumac se u kući bivše djevojke Kristen zadržao oko pola sata. Svoje stvari je ukrcao u kamionet i napustio njezin dom sa svoja dva psa na suvozačevu sjedalu
Vidi originalni članak

I dok Kristen Stewart (23) već danima nakon prekida s glumcem ne izlazi iz svog doma, Robert Pattinson (27) odlučio je nastaviti sa svojim životom i iz njezine vile u Los Felizu u Kaliforniji odnijeti sve ono što mu pripada, piše britanski Daily Mail. Glumac je mnoštvo svojih stvari i pse Beara i Bernieja, koji su bili na suvozačevu sjedalu, odvezao svojim crvenim kamionetom. Glumica se teško nosi s prekidom četverogodišnje veze s Pattinsonom.

- Kristen je veoma tužna zbog svega. Ne želi hodati s drugima i sama pomisao da Robert viđa druge uzrokuje joj mučninu u želucu. Depresivna je, prijatelji se druže s njom u njezinoj kući i daju joj podršku. Ovo je teško vrijeme za njih oboje. No čini se da je prekid Kristen ipak teže pao - rekao je izvor.

Par je u srpnju prošle godine prvi put prekinuo vezu i to nakon što je otkrivena njezina afera s oženjenim redateljem Rupertom Sandersom preko koje je Pattinson nakon nekog vremena ipak prešao.

Pattinson nije snimljen u najboljem izdanju tijekom napuštanja glumičina doma.

- U kući je bio nekih 30 minuta. Kada je izašao, kamionet je bio pun stvari, bili su tu kovčezi, bicikli, torbe sa stvarima... Izgledao je jadno, poput čovjeka koji je upravo izbačen van - otkrio je izvor.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • WOMANIZER 21.05.2013.

    joj dosta mi ih je, dajte im neku ulogu priglupih vampira opet pa da ih ne gledamo po novinama barem neko vrijeme, nek snimaju nešto!

  • adrijana82 21.05.2013.

    sad ce ona opet nosit njegove prljave bokserice i nece se kupat mjesec dana i onda ce se on njoj opet vratit i ponovo ce bit sretni i zaljubljeni 2 tjedna i onda ce ju opet ostavit i pokupit ce sve svoje stvari...pa dokle vise???

  • marijaterezija2 21.05.2013.

    Pa nebu valjda s pinklecom otišel kaj da je Dudek?

Komentiraj...
Vidi sve komentare