To je to što me zanima!

Pattinson zabranio Kristen da ga posjeti na setu u Australiji

Glumac se u Australiji želi usredotočiti na posao zbog čega je Kristen, s kojom se stalno miri i prekida, zabranio da ga posjeti. Bit će razdvojeni sedam tjedana
Vidi originalni članak

Glavni glumac Sumrak sage zabranio je Kristen Stewart (22) da dođe u Australiju dok on snima film. Robert Pattison (26) želi se usredotočiti na posao, zbog čega se sedam tjedana neće vidjeti s KrIsten s kojom stalno prekida i miri se.

- Probali su ponovno biti zajedno nakon što se saznalo da ga je varala s Rupertom Sandersom, ali on to nije mogao, ostavio ju je i želi da budu samo prijatelji. Kristen je rekla da je spremna na sve, čak i na pauzu u vezi, kako bi ona i Robert uspjeli oživjeti ono što su nekad osjećali jedno za drugo - otkrio je nedavno prijatelj glumice.

Dodao je kako ga Kristen otkako je otišao u Australiju stalno 'bombardira' pozivima i porukama i da je totalno skrenula. 

- Kad ga je nazvala i rekla mu da hoda po kući u njegovim prljavim boksericama, poludio je. Rekao joj je da nije normalna i da je to zaista jezivo - otkrio je prijatelj.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Freeda 08.03.2013.

    Ona se cas ne pere,cas nosi tudje sporke boxserice...sto je drugo na redu?!higijena joj je na prvom mjestu...?ne bi ni ja s njom bila da sam musko...

  • životjelijep 08.03.2013.

    Ne znam kako je uopće mogao s njom nakon svega. Mislim da su ga producenti Sumraka natjerali. A sad je shvatio da je se može riješit.

  • ajde reci 07.03.2013.

    čovječe,oni su prava saga,sad već i sapunjara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare