To je to što me zanima!

Paulina se sunča s misterioznim muškarcem, a govori da je solo

Iako na fotografijama nije pokazivala s kim je u Novalji, a ispričala je kako je s kćeri, čini se kako je kandidatkinja 'Ljubavi na selu' vrijeme na plaži provodila i u muškom društvu...
Vidi originalni članak

Bivša kandidatkinja showa 'Ljubav je na selu' Paulina Popović (38) nedavno se pohvalila kako je prekinula jednogodišnju ljubavnu vezu i da je ponovno 'solo'. Objavila je i fotografije s ljetovanja, kojim je 'liječila' dušu. 

- Bila sam osam dana u Novalji, s kćeri i njezinom prijateljicom. Provela sam godišnji, kako se kaže, penzionerski, ali jako lijepo - ispričala je Paulina za RTL

POGLEDAJTE VIDEO: Dame iz 'Ljubavi na selu'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako na fotografijama nije pokazivala s kim je u Novalji, a ispričala je kako je s kćeri, čini se kako je Paulina vrijeme na plaži provodila i u muškom društvu.

Ime muškarca nije poznato, kao ni pozadina njihovog odnosa. Jedino što se zna je kako su skupa ležali na ručnicima na plaži. 

Paulina kaže kako ju je Novalja oduševila.

- Nema Zrća tako da su cijene smještaja niže, nije tako skupo. Odlično je i to što nema gužve, bilo je desetak ljudi na plaži. Preko vikenda malo više, ali preko tjedna ništa - rekla je Paulina.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Iskrena mala 10.07.2020.

    a netko mora i ljetovanje platiti

  • 10.07.2020.

    Tko je sada ova?

  • 10.07.2020.

    Solo je...ovo je samo na kratko...😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare