To je to što me zanima!

Pauza zbog majčinstva: Sanella predstavila spot za singl 'Čvor'

Spot potpisuje Jerko Marić, frontmen grupe Adastra, a u videu glume Sanellina sestra Andrijana, njezin suprug Damir te Domagoj Bašić, violinist grupe Calypso
Vidi originalni članak

Atraktivna Zadranka Sanella predstavlja singl i spot 'Čvor', a radi se o modernoj pop baladi sa snažnom osobnom i ljubavnom porukom. Glazbu i tekst autorski potpisuje Kristijan Rahimovski, a na aranžmanu je radio Filip Gjud. 

- Autor Kristijan Rahimovski zaista se potrudio proniknuti u sve pore moje duše i mene kao osobe kako bi napisao tu predivnu baladu.

Do suradnje je došlo sasvim spontano i kad sam se najmanje nadala jer sam zbog majčinstva napravila pauzu u glazbi više od 15 godina. Kći Antea moj je najveći uspjeh i ponos - istaknula je Sanela Bačić.

Spot potpisuje Jerko Marić, frontmen grupe Adastra, a u videu glume Sanellina sestra Andrijana, njezin suprug Damir te Domagoj Bašić, violinist grupe Calypso.

- Jerko je zaista dao sve od sebe kao i cijeli njegov tim koji je sudjelovao na snimanju. Napravili smo kvalitetan i predivan spot i kroz sve to smo jako ugodno surađivali. Snimali smo u Zadru na tri različite lokacije: Ljubač , Ražanac i Sabunike - rekla je Sanella.

Zadranka dodaje kako ima velike planove za budućnost, a pjesma 'Čvor' prvi je projekt na tom putu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Jersey 04.07.2017.

    Sanitarni? 😁

  • fiondica 03.07.2017.

    Tko je ovo? Ne zezam se, ozbiljno pitam.

  • techsill 03.07.2017.

    Srdela??

Komentiraj...
Vidi sve komentare