To je to što me zanima!

Maštala o krevetu: Paz skoro zaspala na crvenom tepihu...

Glumica je na premijeri druge sezone serije 'Boardwalk Empire' izgleda kao da jedva uspijeva ostati budna. Zatvarala je oči na crvenom tepihu i popravljala dekolte
Vidi originalni članak

Iako je nakon incidenta u jednom newyorškom klubu, gdje se potukla s reality zvijezdom Samanthom Swetrom, izjavila da nije alkoholičarka, čini se da Paz de la Huerti (27) ipak nije toliko strano tulumarenje do ranih jutarnjih sati. Glumica, koja je Swetru udarila i pogodila čašom u lice, zbog toga je bila osuđena na dobrotvorni rad te je 12 tjedana morala ići na savjetovanje o alkoholu. Tu neugodnu epizodu iz svoje prošlosti nazvala je iskustvom iz kojeg je naučila kako se treba držati dalje od ljudi koji žele biti slavni, a nemaju razloga za to.

Glumica se na premijeri druge sezone serije 'Boardwalk Empire' (Carstvo poroka) pojavila u dugoj dekoltiranoj haljini. Oči je jedva uspijevala zadržati otvorenima i izgledala kao da se jako trudi ostati budnom. Činilo se kao da je crnokosa Paz bila ošamućena i potpuno nespremna za poziranje na crvenom tepihom. Glumica, koja u seriji 'Boardwalk Empire' glumi Lucy Danziger, uopće se nije obazirala na fotografe dok je popravljala svoj dekolte navlačeći haljinu prema gore.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • lollypop_1 16.09.2011.

    Izgleda ko nenakvi momčič sa silikonima...

  • markisa_17 15.09.2011.

    to lice mi malo baca na ralicu

  • panika135 15.09.2011.

    djeluje udrogirano

Komentiraj...
Vidi sve komentare