To je to što me zanima!

Pažanin prijetio Martinu: Kako se usuđuješ? 'Pokopat' ću te

U večerašnjoj epizodi na setu showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' bit će posljednji turnir ove sezone. Vodit će se borba između trenutno vodećih Moire i Zdravka protiv Katarine i Ozane
Vidi originalni članak

Arsen i Željan tražit će način kako pobijediti Sanju i Morenu, dok Kristijan i Martin vjeruju u treću sreću protiv Hrvoja i Natali. No Ivan Pažanin bi im mogao uništiti snove o pobjedi u duelu...

Naime, dok je kušao tanjure Hrvoja i Natali, Martin je naglas komentirao kako se u njihovom predjelu osjeti izgoreni maslac.

Okrenuo se prema žiriju te Tomislava Špičeka, Žakline Troskot i Pažanina upitao jesu li i oni osjetili taj isti okus 'lagano zagorelog maslaca'.

- Odjednom ste svi postali profesori ugostiteljstva, zar ne Martine? Kako se usuđuješ nama, žiriju, komentirati minuse drugih kandidata, a ti sad dolaziš na raport sa svojim tanjurima. Tako je, sad ću te ja pokopati - uzvratio mu je Pažanin. 

Bitke će se voditi i među drugim parovima s obzirom da će samo tri para biti nagrađena bodovima (bolji par iz dvoboja dobit će 20 bodova, lošiji niti jedan). Arsen i Željan borit će se protiv Sanje i Morene pripremajući jelo od istih namirnica, buta divlje svinje, kestena, breskvi i integralne riže. Splićani su svjesni težine zadatka jer Sanju smatraju itekako dobrom kuharicom.

- Sanja nikada ne izmišlja recept u hodu. Ona sve zna. Ona se pripremi, ona je odlikaš… Ona uvijek zna što će napraviti od onoga što odbije na stolu. A Željan i ja smo u 'fazi dva', umjetničkog smo dojma i jelu dajemo onaj štih koji Sanji nedostaje. Igrat ćemo se danas, neće ni njima biti lako - rekli su Arsen i Željko. 

Kristijan i Martin već su dvaput izgubili u minidvoboju pa sada svu nadu polažu u 'treću sreću'. Protivnici su im Natali i Hrvoje, a dijele iste namirnice. Koji će par skuhati bolja jela od ribe, višanja, krumpira i riže doznat ćemo večeras u 21:10 u novoj epizodi kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' na RTL-u.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • pješčani sat 03.05.2017.

    Ozana je jedna prekrasna cura

  • jdujmo 03.05.2017.

    Ova Sanja je tako jadna i dvolična...kad dobije dobre ocjene sva cvate a kada dobije loše jer je loše i skuhala onda samo što ne kmeči od muke..mrzi cijeli svijet onda i to se na njoj vidi..sve u svemu grozna baba

  • _LORD_ 03.05.2017.

    Pa cijeli show je namjesten i pomno isplaniran s obzirom da poznam Tina koji je ispao i rekao je da su sve svade isplanirane..

Komentiraj...
Vidi sve komentare