To je to što me zanima!

Pažanin savjetuje šefove tima: Eliminirajte najžešće protivnike

Par Nikolina i Otto te sestrične Barica i Ružica moraju odlučiti koga će iz svoje ekipe poslati u posljednji kuhoboj ove sezone u showu 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'
Vidi originalni članak

Finale je sve bliže stoga ne čudi što svaki preostali natjecateljski par priželjkuje pobjedu u šestoj sezoni. Šefovi timova 'Zlatno prase' i 'Stare puce', Nikolina Otto te Ružica i Barica, osigurali su si mjesto među pet najboljih parova kuhara amatera, dok ostali natjecatelji strepe zbog kuhoboja. 

Nikolina i Otto već znaju koga će poslati u dvoboj. Gledateljima su sinoć otkrili svoju taktiku i razloge zašto bi u kuhoboj poslali Josipa i Miroslava. Ako su kojim slučajem promijenili mišljenje o Zagorcima, u dvoboj idu Zadranke Ivana i Loreta.

VIDI OVO: ZVUK KOJi JE SRUŠIO INTERNET - Laurel ili Yanny?

Ružica i Barica imaju slične 'tegobe'. Sestrične iz Sv. Ivana Zeline trebaju donijeti odluku hoće li u dvoboj najstarija natjecateljica Davorka i njezin sin Vjeko ili dvije mlade Splićanke, Andrea i Barbara. Što god one odlučile, ovi će parovi večeras ući u treći obračun u kuhoboju.

- Sad je već to ozbiljna borba, za prijestolje, kako bihja to nazvao. Pa normalno je da ćeš u kuhoboj baciti one najjače jer moraš napraviti eliminaciju najžešćih protivnika - kaže Ivan Pažanin koji večeras očekuje žestoku borbu za ostanak u showu.

Biti ili ne biti večerašnji je moto dvoboja. Tko se zauvijek pozdravlja sa showom, titulom i novčanom nagradom, doznajte večeras u 22:10 sati, kada se na RTL-u prikazuje nova epizoda kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 7vuk777 18.05.2018.

    od žirija svaka ćast mati a ovo troje su koma,posebno umišljeni i bahati pažanin koji jednu rečenicu nezna složiti,a oto i njegova šefica kao i babe su toliko ljubomorni na bolje od sebe da bi za pobjedu žrtvovali sve

  • 17.05.2018.

    Tek u 22:10, zapravo u 23:00 nakon RTL direkta. I to sve radi onog vjenčanja. A dotična Nikolina i njen dragi bi mogli malo smanjit doživljaje i ne pokazivat toliku ljubomoru ako je netko bolji od njih. Sinoć je bilo strašno upadljivo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare