To je to što me zanima!

Pazite što radite ili biste mogli postati noćni plijen 'Stranaca'

Njihov prethodni napad preživjela je samo jedna osoba, koja je na jedvite jade ostala živa. Kad Stranci ponovno napadnu, pobrinut će se da baš nitko ne preživi
Vidi originalni članak

Sada već davne 2008. u kina je došao film 'Stranci', redatelja Bryana Bertina. Horor s Liv Tyler i Scottom Speedmanom u glavnim ulogama. Premda je kod kritike prošao prosječno, publika je film podosta dobro primila. Tako je djelo zaradilo čak 82 milijuna dolara, a koštalo je samo devet milijuna.

Jasno, kada je takva situacija, uvijek treba očekivati nastavak. 'Stranci: Noćni plijen' je taj film i stiže nam ove godine.

Kao i u prvom filmu, i ovaj put pratimo ljude koji se nađu pod sadističkim napadom 'Stranca'. No ovaj put je u centru zbivanja četveročlana obitelj, koja se zbog financijske situacije seli u izoliranu kućicu. Nedugo nakon doseljenja troje stranaca ih počne maltretirati, a borba za život tek je krenula.

Pogledajte video

U glavnoj ulozi ovaj put nalazi se bujna Christina Hendricks, dok joj ispomoć pružaju Martin Henderson, Bailee Madison i Lewis Pullman. Redatelj Johannes Roberts, s dugogodišnjim stažem u režiranju horora, prihvatio se režije, pa očekujemo posve ugodan film.

'Stranci: Noćni plijen' u kina dolazi krajem ožujka.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare