To je to što me zanima!

Pedofilski skandal: Savilea je 450 žrtava prijavilo za silovanje

Bio je utjecajan i znali su ga svugdje gdje je došao. Položaj je koristio nažalost da bi naudio bespomoćnoj djeci. Dječacima kao i djevojčicama, poručuju iz policije
Vidi originalni članak

Njegova najmlađa žrtva imala je osam godina kad ju je silovao. Djevojčica se oporavljala u bolnici nakon operacije, a Jimmy Savile ju je silovao. Policija ispituje brojne žrtve koje su prijavile da ih je BBC-jev voditelj iskoristio. Broj žrtava napasnog voditelja i njegovih prijatelja sad se već popeo na 450. 

U istrazi sudjeluje 17 policijskih postaja jer je Savile imao široko područje na kojem je bio aktivan. Silovao je i seksualno napastovao djevojčice s mentalnim poteškoćama u svojoj garderobi na BBC-u, u svom stanu, svom automobilu, u sirotištima, čak je i odlazio u mrtvačnicu kako bi zadovoljio svoje nekrofilske potrebe. 'Ordinirao' je po cijelom Londonu i šire.

- Bio je jako utjecajan i nije bilo mjesta gdje je došao, a da ga nisu poznali. Svoj je položaj nažalost koristio kako bi naudio bespomoćnoj djeci. Dječacima kao i djevojčicama - poručuju iz Metropolitan policije kojoj je ovo najopsežniji slučaj seksualnog zločina u povijesti.

Savile, koji je umro 29. listopada 2011., glavni je osumnjičeni, a policija je zbog silovanja i seksualnog napastovanja ispitala Garyja Glittera, Freddieja Starra, Davea Leeja Travisa i Maxa Clifforda.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • una222 14.12.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • foxy2803 14.12.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • AtlanticCity 13.12.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare