To je to što me zanima!

Peggy iz 'Bračnih voda' danas: Postala brineta i nosi naočale...

Sjećate li se poznate crvenokose Peggy Bundy, jedne od omiljenih likova serije 'Bračne vode'? Danas je promijenila boju kosu, majka je troje djece, a iza sebe ima tri propala braka
Vidi originalni članak

HBO uskoro počinje s emitiranjem nove serije 'Mrs. Fletcher', a na koju je posebno ponosna glumica Katey Sagal (65), koju je proslavila uloga Peggy Bundy u seriji 'Bračne vode'. Naime Kateiyn sin, Jackson White, glumi u već navedenoj seriji, a ponosna mama je na društvenim mrežama zamolila svoje obožavatelje da podrže mladog glumca na početku karijere.

Također, brojni su se obožavatelji prisjetili su se i uloge Peggy koja je po kući skakutala u nemoguće uskoj odjeći i pritom živcirala svog vječno namrgođenog supruga Ala. 

Od tada je prošlo dvadesetak godina, koje su ostavile traga i na simpatičnoj glumici. Iako su kružili brojni tračevi kako se Katey podvrgnula povećanju grudi, botoksu i zatezanju lica, američka glumica glasine nikad nije potvrdila, a Paparazzi su je često ulovili u nezahvalnom izdanju. 

Inače, od završetka snimanja 'Bračnih voda' Katey je imala nekoliko zapaženih uloga u filmovima i serijama kao što je 'Sons of Anarchy'. Za ulogu u toj seriji 2011. dobila je Zlatni globus za najbolju glumicu u dramskoj seriji.

Unatoč tome što joj je glumačka karijera išla kao po loju, kad je ljubavni život u pitanju, Katey nije imala toliko sreće. Iza sebe ima tri propala braka s Freddiem Beckmeierom, Fredom Lombardom,bubnjarom Jackom Whiteom s kojim ima dvoje djece, Jamesa i Sarah, a od 2004. udana je za redatelja Kurta Sutter (59) s kojim ima Esmu Louise Sutter

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • theshitdisturber 01.11.2019.

    no ma'am!

  • 01.11.2019.

    ....najbolja serija ikada snimljena...

  • posten 01.11.2019.

    bome sam ga i ja zlajfao na nju, a i na kcer u seriji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare