To je to što me zanima!

Peh: Josipa Pavičić Bernardini lakše se ozlijedila na izletu

S obitelji i prijateljima odlučila je posjetiti Risnjak. No iako se činilo kako baš ništa ne može proći po zlu, Josipa je imala nezgodu koja je završila tek lakšom ozljedom
Vidi originalni članak

Voditeljica i spisateljica Josipa Pavičić Bernardini protekli je produženi vikend odlučila posvetiti opuštanju i uživanju uz svoje najmilije. 

Sa svojom obitelji i prijateljima posjetila je nacionalni park Risnjak. No iako se činilo kako baš ništa ne može proći po zlu, Josipa je imala nezgodu koja je na svu sreću završila tek lakšom ozljedom. 

- Bio je to apsolutno predivan dan kojeg smo svi toliko željno iščekivali i još je bio praznik. Uživali smo u društvu prijatelja na Risnjaku i činilo se kako baš ništa ne može pokvariti taj dan. Ipak, po povratku, kad smo se spuštali, nekako sam pala, otkotrljala se u provaliju i povrijedila medijalni ligament. Tako da sam s Risnjaka umjesto kući otišla na kirurgiju. Srećom, ništa nije slomljeno, ali mi je medijalni ligament povrijeđen. Što da vam kažem? Sad se družim sa štakama, oblozima i tabletama koje barem djelomično otklanjaju bol. Ali, nije to ništa strašno, ima puno gorih stvari u životu - kazala nam je kroz smijeh uvijek dobro raspoložena Josipa kojoj posljednje godine, posebno kad je zdravlje u pitanju, nisu bile nimalo lake. 

Naime, lani se hrabro podvrgnula dvostrukoj mastektomiji i tako podigla svijest o prevenciji raka dojke, ali i shvatila koliko je život veliki dar kojeg ne treba uzimati zdravo za gotovo. Ubrzo nakon oporavka, počela je ostvarivati svoje snove. Kako kaže, vjeruje samo u dobro i dobrom se nada. 

Otvorenje restorana oduvijek je bila njezina velika želja s obzirom da je veliki gurman i strastvena kuharica, pa se odlučila upustiti u gastro avanturu te je u veljači otvorila restoran 'Il camino' u zagrebačkoj Novog galeriji i tako samo nastavila ostvarivati svoje snove. Kako kaže, jedna ozljeda noge sigurno u neće spriječiti da hrabro i dalje korača samo naprijed.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • kung fu panda 01.06.2016.

    meni ona nikad nije bila simpatična ali poslije boravka na Farmi promijenila sam mišljenje o njoj do tad je u medijima prikazivana ko površna silikonska lutkica spremna na sve dok je u Farmi pokazala da je pametna i sposobna žena

  • mentalist12 30.05.2016.

    Josipa je jedna jako dobra osoba,žena . Vi koji je neznate nemate pravo sudit! Duša od zene . Kao drugo ona je jedna jako uspijesna zena koja vodi jako dobar restoran i pri tome je jako dobra psihologinja.

  • magdallenaa 30.05.2016.

    usnica joj je puno vise povrijedjena od medijalnog ligamenta

Komentiraj...
Vidi sve komentare