To je to što me zanima!

Pejić je 'šeširom-vaginom' htio ismijati onaj princeze Beatrice

Organizatori konjičke utrke spriječili su Pejića u naumu da na tribinama nosi šešir koji će biti parodija na onaj koji je na kraljevskom vjenčanju imala princeza Beatrice
Vidi originalni članak

Nakon što se javno pohvalio da se na velikom konjičkom turniru u Melbourneu namjerava pojaviti sa šeširom koji je parodija na šešir kakav je princeza Beatrice nosila na kraljevskom vjenčanju, organizatori turnira koji je organiziran po uzoru na britanski Royal Ascot shvatili su kako bi na pomolu mogao biti novi skandal.

Androgini model Andrej Pejić izjavio je da će svojim 'šeširom-vaginom', odati 'počast' princezi Beatrice koja je nosila šešir u obliku ženske maternice.

S obzirom da se na događaju trebao pojaviti i Philip Treacy, koji je za princezu i ostale članove kraljevske obitelji dizajnirao šešire za vjenčanje, zabrinuti organizatori odlučili su ga spriječiti u naumu.

Nekoliko sati nakon što je vijest osvanula u medijima, zamolili su manekena da se na događaju ne pojavljuje s tim šeširom jer bi to bilo neprimjerno i jer bi neki od gostiju mogli biti uvrijeđeni. Poručili su mu da se pojavi s drugim, što je naposljetku i učinio. No zato je na Twitteru objavio fotografiju na kojoj pozira u društvu majke Jadranke noseći na glavi sporni ružičasti šešir u obliku vagine.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • hrkLJ 15.11.2012.

    Ludi klobučari...

  • ivadz 15.11.2012.

    hehe vagina šešir... i definitivno bolje izgleda od krem ludila na glavi one princezice nekakve

  • vali30 15.11.2012.

    e pejicu, dao bi ti sve da mozes nositi vaginu i maternicu ne na glavi, nego medju nogama i u sebi... ali nemozes i nikad neces...i koliko god se perlitas i ismijavas zene i postavljas se iznad nas i smatras se vecom zenom od nas, ti to nikad neces biti

Komentiraj...
Vidi sve komentare