To je to što me zanima!

Penelope Cruz: 'Ljuti me što se s gađenjem priča o ženama...'

Smatram da to ukazuje na nedostatak poštovanja prema ženama. Riječi kao menstruacija, poslije porođajna depresija, menopauza, izjavila je španjolska glumica Penelope Cruz
Vidi originalni članak

Glumica Penelope Cruz (45) u intervjuu za magazin Tatler otvoreno je rekla što misli o temama koje su trebale postati općeprihvaćene u društvu, no još uvijek su svojevrsni tabu. Cruz je pažnju skrenula na raspravama o ženskim tijelima, debljini, hormonima i menopauzi. 

- Hormoni vladaju svijetom. Sigurna sam da niste mislili da ćemo o tome govoriti... Treba znati kada dođe razdoblje u životu žene kada ona to treba prihvatiti, razumjeti i nazvati to pravim imenom - izjavila je glumica te dodala kako je danas previše tabua oko ženinog tijela. 

SLAVI 45. ROĐENDAN Penelope su dva puta 'pilili' na pola, u filmu ju mijenjala sestra

- Smatram da to ukazuje na nedostatak poštovanja prema ženama. Riječi kao menstruacija, poslije porođajna depresija, menopauza... Čak i danas kada spomenete te riječi za stolom, svi postanu nervozni. Bez obzira je li riječ o grupi žena ili muškaraca. Energija za stolom postane sasvim drukčija. Predmenopauza nastupa u životu žena od 40 do 50 godine, a nitko o tome ne govori.  To me stvarno ljuti - objasnila je Cruz. Ipak, glumica je zadovoljna što je danas puno bolja situacija kad je u pitanju ravnopravnost plaćanja muškaraca i žena. 

Penelope je u braku sa glumcem Javierom Bardemom (49) kojeg je upoznala za vrijeme snimanja filma 'Jamon, Jamon', a danas imaju dvoje djece - sina Lea (8) i kći Lunu (6). Također, Penelope i Javier jedini su Španjolci koji su dobili Oscara za glumu. Osim toga, Penelope je jedina Španjolka koja je dobila zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu.

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 24.06.2019.

    ima krivo mišljenje

  • suncemojemajo 24.06.2019.

    "Čak i danas kada spomenete te riječi za stolom, svi postanu nervozni." Pa društvo nam je takvo da se o penisima i vaginama baš ne priča ležerno za stolom. I to sad što si postanu nervozni ne objašnjava glupavi naslov.

  • 24.06.2019.

    Nitko normalan ne priča sa gađenjem o ženama, sve to je prirodno i ljudski.

Komentiraj...
Vidi sve komentare