To je to što me zanima!

Penelope Cruz sunčala se gola na plaži gdje se udala

Penelope je na plaži vrijeme kratila čitajući knjigu dok se njena sestra Monica,koja je manekenka, plesačica i glumica, mazala uljem za sunčanje
Vidi originalni članak

Španjolska glumica Penelope Cruz (36) prošli mjesec u tajnosti se udala za glumca Javiera Bardema (41). Par je uoči vjenčanja od prijatelja unajmio luksuznu kuću na Bahamima, a na svadbu su pozvali samo najužu obitelj i rodbinu. Medeni mjesec morali su odgoditi do daljnjega zbog Javierovih poslovnih obveza. Penelope je karipski otok na kojem se udala toliko oduševio da je upravo tamo na godišnji odmor umjesto supruga povela sestru Monicu (33). Atraktivne brinete same su otišle na osamljenu plažu nadajući se da ih nitko neće prepoznati. Penelope je vrijeme kratila čitajući knjigu dok se Monica, koja u rodnoj Španjolskoj radi kao manekenka, plesačica i glumica, mazala uljem za sunčanje kako bi uhvatila što bolju boju. Penelope se poslije odvažila i skinula gornji dio kupaćega kostima. Pokazala je bujne grudi i ostatak dana uživala u kupanju ne obazirući se na poglede turista.
Cruz i Bardem upoznali su se 1992. na snimanju filma 'Šunka, šunka'. Zaljubili su se 2007. Glumica je bila s Tomom Cruiseom (48) i Matthewom McConaugheyjem (40).

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Zeljk0 06.08.2010.

    bbbaka: prestani pricati i pokazi te dobre sise da mi vidimo i uvjerimo se

  • papučica 06.08.2010.

    jako lijepa žena

  • skorpy 06.08.2010.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare