To je to što me zanima!

'Penn će posvojiti Charlizeina sina i planiraju dijete zajedno'

Sean obožava Jacksona. Svaki dan ide po njega u vrtić i svi ga roditelji tamo poznaju. Jackson ga zove 'tatica', ispričao je prijatelj para. Charlize je oduševljena
Vidi originalni članak

Jackson Seana zove 'tatica' i Sean ga jednostavno obožava. Puno vremena provode zajedno i uživaju u tome, rekao je prijatelj para za Radar Online. 

Sean Penn (54)  je, dodaje prijatelj, već podnio zahtjev da i formalno postane dječakov otac. Želi ga posvojiti. Charlize Theron (39) dječaka je posvojila u ožujku 2012. godine. S Pennom je prohodala prije otprilike godinu dana. 

- Jako joj je važno kako se Sean i Jackson slažu jer je isprva mislila da više neće ulaziti u veze, već da će ona i Jackson biti sami. Ipak, uz Seanna je ponovno našla vjeru u ljubav - kaže isti izvor. 

Penn svaki dan ide po dvogodišnjeg Jacksona u vrtić i svi roditelji tamo ga poznaju. Charlize ga nije prisiljavala da posvoji Jacksona, on to zaista želi učiniti.

- Zaprosio ju je u studenom prošle godine i zaista su zaljubljeni. Ne bi bilo čudno da Jackson dobije brata ili sestru jer razmišljaju o bebi - dodao je prijatelj. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • zeljka21 13.01.2015.

    meni ovaj penn nije nikakav, stuart townsed je bio puno zgodnij i vise joj je odgovarao, ovaj pored nje izgleda kao da joj je tata

  • ParlevuFranse 13.01.2015.

    Sean Penn je nasilna seljaćina, biti će u tom braku svega i nasilja i tko zna što sve ne. Jadna je ta Charlize što se veže za takvu budalu.

  • ajmemeniaivami 13.01.2015.

    posvojija bi i ja nju i maloga

Komentiraj...
Vidi sve komentare