To je to što me zanima!

Penny iz 'Teorije velikog praska' progovorila: 'Sharon Stone me triput ošamarila na snimanju...'

Sharon se kasnije ispričala i rekla joj da je voli, inzistirajući da je šamar 'baš bio prikladan za scenu'. Cuoco je bila u totalnom šoku, ali je predložila da ponove scenu. Kanije je dobila još dva šamara
Vidi originalni članak

Prije nego što smo započeli snimati scenu, Sharon je sjela pored mene i rekla: 'Hej, što misliš o tome da te dotaknem u toj sceni?'. Rekla sam: 'Što god želiš napraviti, ti si Sharon Stone', prisjetila se dramatičnog trenutka glumica Kaley Cuoco (36) u emisiji Jimmyja Kimmela (54).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glumica Sharon Stone (64), u seriji 'The Flight Attendant' glumi njezinu majku, kako kaže Kaley, Stone ju je čak triput ošamarila na setu bez prethodnog upozorenja. - Onda me je udarila... Bilo je tako stvarno. Prije svega, reakcija je bila zbilja stvarna koliko ste je mogli dobiti. Tekle su mi suze i doslovno sam se tresla i 'Rez'. Nitko se ne miče. Nitko ništa nije govorio. Nisu bili sigurni jesmo li se nas dvije tako dogovorile - rekla Kaley.

KARL SE DOBRO 'NAORUŽAO' Glumica Kaley Cuoco razvodi se od milijardera nakon tri godine, njega brani Kimina odvjetnica

Sharon se kasnije ispričala i rekla joj da je voli, inzistirajući da je šamar 'baš bio prikladan za scenu'. Cuoco je bila u totalnom šoku, ali je predložila da ponove scenu. Kanije je dobila još dva šamara. - Bilo je suludo, ali to jedna od najboljih stvari koje sam ikad doživjela na snimanju - rekla je glumica i dodala da je poslije morala staviti led na lice.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Bradford 20.04.2022.

    jel to ona koja se slikala gola pa kukala kada je to procurilo u javnost

  • Cipelcug 20.04.2022.

    Kolege, baš ste zapeli za mladu damu.

  • Ferdo d grejt 20.04.2022.

    U tom Hollywoodu nitko normalan

Komentiraj...
Vidi sve komentare