To je to što me zanima!

Ovakvu je ne viđamo baš često: Sandra i dekolte za kraj 2019.!

Za kraj 2019. i početak 2020. godine Sandra je pozirala u crnoj haljini jako dubokog dekoltea. U takvom je izdanju ne vidimo često. U opis fotografije napisala je podužu objavu
Vidi originalni članak

Atletičarka Sandra Perković (29) poznata je u svijetu po svojim sportskim uspjesima, a našoj je javnosti, između ostalog, poznata i kao velika ljubiteljica modnih trendova i šminkanja. Kako većinu vremena provodi u sportskim opravicama, ponekad ima potrebu istaknuti i svoju ženstvenu stranu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za kraj 2019. i početak 2020. godine Sandra je pozirala u crnoj haljini jako dubokog dekoltea. U takvom je izdanju ne vidimo često. U opis fotografije napisala je podužu objavu kojom se oprostila od stare te pozdravila Novu godinu. 

'Apsolutno predivna', 'Najljepša', 'Bravo kraljice, neka ti 2020. bude odlična', 'Elegantna ljepota i izvana i iznutra' - neki su od komentara njenih pratitelja na društvenim mrežama.

- Počela sam naglašavati svoju ženstvenost jer ipak je bacanje diska jako muževan sport - objasnila je jednom prilikom. Istaknula je da je obitelj u svemu podržava, što joj je najbitnije.

KRALJICA DISKA Sandra Perković: Želim postati majka pa se onda vratiti sportu

- Mama mi je najveća inspiracija jer je takva kakva je. Veliki je borac i naučila me što cijeniti životu i kako dati sve od sebe. Tako da većeg idola od nje nemam. Imamo i tradiciju dugu već 10 godina, a to je da mi mama donosi medvjedića. To traje od mog prvog natjecanja i od moje prve medalje. Imam 29 godina, a mama mi i dalje kupuje medvjediće - rekla nam je Sandra te priznala da nije atletičarka bila bi profesorica matematike. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 125

  • Ninchy 02.01.2020.

    Umjesto da ju se pamti po sportskim uspjesima, nju će se očito pamtiti po dekolteu i ovakvim opravicama. Ako je to najveći domet, onda dobro...

  • mr_Zed 01.01.2020.

    Prošla kroz photoshop ko graševina kroz sterilni filter

  • x00x 01.01.2020.

    vis sto ti radi mb365

Komentiraj...
Vidi sve komentare