To je to što me zanima!

Perry popustio i otvorio profil, ekipa 'Prijatelja' se šali s njim

Prijatelji sa seta i dalje su prijatelji, a po novome su svi na Instagramu. Nakon što se nedavno priključila Aniston i u rekordnom roku prikupila milijunsko sljedbeništvo, popustio je i Matthew Perry
Vidi originalni članak

Prije nekoliko dana Matthew Perry (50) je izludio svoje obožavatelje na društvenim mrežama samo jednom objavom. Napisao je kako uskoro 'stižu velike vijesti', a to je očito bilo dovoljno da brojni zaljubljenici u seriju 'Prijatelji' povjeruju kako će ponovno gledati na malim ekranima dobro znanu ekipu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, čini se da će mnogi ostati blago razočarani jer osim velikog ponovnog okupljanja za koje već godinama navijaju milijuni fanova sitcoma, Perry je popustio i otvorio profil na Instagramu, kojeg je dugo uspješno ignorirao. 

- Tooo Matty! Nisi više mogao izdržati, ha? - napisala je Jennifer Aniston (50), a brzo se podbadanju glumca pridružila i Courteney Cox (55) koja mu je poželjela dobrodošlicu. 

SUMNJIČAVI FANOVI Jennifer Aniston objavila fotku i svi se pitaju što je to bijelo?!

Lisa Kudrow (56) objavila je staru fotografiju s Perryjem i obilježila na svoj način to što je ekipa Prijatelja sada napokon i online kompletirana. 

- Napokon, Matty! Ne mogu vjerovati svojim očima - napisala je. 

Na Instagramu su od ranije Matt Le Blanc (52) i David Schwimmer (53), a Aniston je tek prije nekoliko mjeseci popustila. Njezin tadašnji dolazak na tu društvenu mrežu podignuo je veliku pompu. Zbog milijunskog sljedbeništva koje je stekla u rekordnom roku, ali i jedne sporne fotografije. Bilo kako bilo, čini se da su Prijatelji sa seta i dalje prijatelji. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 4

  • It's kišing 07.02.2020.

    I to je vama vijest !!!???

  • 07.02.2020.

    Neš' ti uspijeha, otvoriti profil na nekakvoj privatnoj mreži. Stvarno.......

  • valter111 07.02.2020.

    Jedna od najboljih serija u povijesti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare