To je to što me zanima!

Pet knjiga za vruće ljetne dane na plaži koje morate pročitati

Sve o moralnom naličju hrvatskih političara čitajte u knjizi 'Seks skandal 2', a o usponu i padu zagrebačke mafije u knjizi koju je napisala novinarka Jasna Babić
Vidi originalni članak

1. Seks skandal 2, Izabela D, 24 sata

Nakon prve megauspješnice, Izabela D. objavljuje Seks skandal 2 ­ priču o moralnom naličju hrvatskih političara, koji glume ljude što se nesebično bore za opće dobro, a potajno plaćaju eskort dame, manekenke, nazovi pjevačice, TV voditeljice i zvijezde u usponu.

Može se kupiti na Mondo.hr i svim kioscima. 

2. Titovi transkripti – zabranjena ljubav (1. dio), Boris Rašeta, 24sata

I desetljećima nakon njegove smrti Josip Broz Tito fascinira javnost i izaziva polemike. Iz pera jednog od najboljih političkih novinara današnjice saznajte stvari koje još niste znali o vođi Jugoslavije, povijesnom kontekstu i privatnim pikanterijama iz Titovog života.

Može se kupiti na Mondo.hr i svim kioscima. 

3. Zagrebačka mafija, Jasna Babić, 24sata

Knjiga “Zagrebačka mafija” novinarke Jasne Babić otkriva ulogu razvojačenih pripadnika HVO­-a u usponu i padu zagrebačke mafije, istražuje kako su tajne službe koristile kriminalce za međusobne obračune te ispituje što je istina, a što laž u famoznom sukobu mafije.

Može se kupiti na Mondo.hr i svim kioscima. 

4. Što nas ne ubije, David Lagercrantz, Fraktura

Larssonov nasljednik David Lagercrantz smjelo se uhvatio u koštac s Lisbeth Salander i Mikaelom Blomkvistom, dobro nam poznatim protagonistima trilogije 'Millenium'. Strah, napetost i nove prijetnje s kojima se suočavaju primorat će beskompromisnoga lovca na istinu i genijalnu ekscentričnu hakericu da ponovno udruže snage.

5. Moja borba, Karl Ove Knausgaard, Oceanmore

U prvom tomu heksaloga Moja Borba Knausgård bolnom iskrenošću govori o djetinjstvu, adolescenciji, obitelji, svojim pokušajima razumijevanja oca koji se naglo pretvorio od obiteljskog čovjeka kratka fitilja u razvedenog alkoholičara. Djelo je već sad na glasu kao najvažniji švedski roman u zadnjih 30 godina.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • toby 17.07.2015.

    nisam čitao ni lektiru a ne da bi sad ove bljuvotine

  • MH08 16.07.2015.

    jedino Sto nas ne ubije...al tesko da betko moze nastaviti ono sto je Stieg Larsson poceo...bez premca najbolja prica...toliko zapetljana, a toliko jednostavna za pratiti i shvatiti...preporucam svima Millenium triologiju...a ova sranja poput Tite i seks skandala su dobra samo za guzicu brisati

  • ibi_1 16.07.2015.

    mora se samo posrati i umrijeti....

Komentiraj...
Vidi sve komentare