To je to što me zanima!

Petar Grašo: Danijela? Pa nju sam zamijenio s Rozgom...

Grašo se često šali kako je jedini pjevač koji ima više kompilacija nego albuma. Novi singl će, kaže Grašo, biti odličan. Na njemu su radili i Tonči Huljić i njegova supruga Vjekoslava
Vidi originalni članak

Dvadeset godina glazbene karijere pjevač i skladatelj Petar Grašo (41) proslavit će velikim koncertom u zagrebačkoj Areni. Splićanin s kolegom Tončijem Huljićem (55) upravo priprema novi singl.

- Tončiju dugujem što sam napisao mnogo pjesama. On je moj mentor i, iako se ponekad o nekim stvarima ne slažemo i zanese nas naš temperament, mi smo kolege, ali prvenstveno dobri prijatelji - kaže pjevač, koji je cijelo ljeto odrađivao turneju po obali, pa je i jučer imao zakazan koncert u Rovinju.

- Ne žalim što sam napravio dugu pauzu u karijeri, a često znam reći da sam jedini pjevač koji ima više objavljenih kompilacija nego albuma - šali se na svoj račun Petar Grašo. Rado se prisjetio i svojih početaka u grupi Magazin, u kojoj je svirao klavijature.

- Tamo sam bio baš u onom prijelaznom razdoblju, kad je u jednom trenutku otišla Danijela, a zamijenili smo je Jelenom Rozgom - kaže Grašo, koji je s Danijelom Martinović (46) već više od dva desetljeća u sretnoj vezi.

Novi singl će, kaže Grašo, biti odličan. Na njemu su radili i Tonči Huljić i njegova supruga Vjekoslava, a Grašo se ubrzano i uzbuđeno priprema za veliki koncert u zagrebačkoj Areni.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • basketgirl 29.08.2017.

    Bas ga volim, presimpa mi je

  • jopet_1 28.08.2017.

    Zbilja ne vjerujem, čovjek radi koncert u areni, hej u areni, zna li on da tamo stane 20 tisuća ljudi a ne 2 tisuće

  • bubamara2103 28.08.2017.

    meni je grašo baš super

Komentiraj...
Vidi sve komentare