To je to što me zanima!

Petar Grašo i Danijela prvi put se zagrlili u javnosti

Na otvorenje luksuzne trgovine u Zagrebu došli su Petar Grašo i Danijela Martinović, Nikolina Pišek, Alka Vuica te 'svježi’ roditelji Lejla i Tarik
Vidi originalni članak

Pjevač je postao zaštitno lice za modnu kuću Kenzo u Hrvatskoj. Na otvorenju trgovine u Zagrebu bio je s djevojkom D. Martinović.
- Slikajte nas sad zajedno, tko zna kad ćete opet imati prilike - našalili su se Danijela i Grašo jer se u javnosti rijetko pojavljuju zajedno. Rijetko kad u javnosti uopće pričaju međusobno, a kamoli se grle pred kamerama.
- Nisam tip koji se stalno pojavljuje na promocijama. Sretni smo i zadovoljni, u privatnom životu ništa novo - veseo je Grašo.
- Visok sam i do sada sam nosio specifična odijela. Rijetko sam naišao na neko koje mi odgovara. Kenzo mi stoji kao saliven. Tako je započela naša suradnja - rekao je Petar. Danijela dodaje kako je njihove modele gledala samo na fotografijama, a odsad će ih češće gledati na dečku.
- Oduševljena sam. Sigurno ću uskoro u šoping - kaže Danijela, kojoj krajem mjeseca izlazi album “Nek živi ljubav”, na kojem će pjevati pjesme Đorđa Novkovića. I Grašo radi na novom albumu.
- Nakon četiri godine pauze počele su pripreme. Sve u svoje vrijeme - zagonetan je bio Petar.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • tajnamoja 25.04.2008.

    1)To je pas Nikoline Pišek.2) Grašo je bio neizmjerno sretan, jer je dobio besplatna skupocjena odijela na poklon, i ja bi se cerila od uha do uha.3) Grašo i Danijela su predugo skupa pa mi se oko njih dvoje ne da ništa komentirati. Puštam ih na miru uz primjedbu da Grašo niti izgleda kao gey, niti priča kao gey, niti je gey.

  • aranea 17.04.2008.

    ja mislila kako Danijela štopa brak, a kad ono i ovoj tetkici paše da se ne udaje! hehe Sada još samo fali da se uskoro i ožene kako bi dokazali da Grašo nije Peder!

  • byzant 17.04.2008.

    Ako Danijela zna da joj je momak gay,sta radi u toj vezi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare