Obavijesti

Show

Komentari 7

Petar Grašo i Danijela prvi put se zagrlili u javnosti

Petar Grašo i Danijela prvi put se zagrlili u javnosti
4

Na otvorenje luksuzne trgovine u Zagrebu došli su Petar Grašo i Danijela Martinović, Nikolina Pišek, Alka Vuica te 'svježi’ roditelji Lejla i Tarik

VIDEO

Pjevač je postao zaštitno lice za modnu kuću Kenzo u Hrvatskoj. Na otvorenju trgovine u Zagrebu bio je s djevojkom D. Martinović.
- Slikajte nas sad zajedno, tko zna kad ćete opet imati prilike - našalili su se Danijela i Grašo jer se u javnosti rijetko pojavljuju zajedno. Rijetko kad u javnosti uopće pričaju međusobno, a kamoli se grle pred kamerama.
- Nisam tip koji se stalno pojavljuje na promocijama. Sretni smo i zadovoljni, u privatnom životu ništa novo - veseo je Grašo.
- Visok sam i do sada sam nosio specifična odijela. Rijetko sam naišao na neko koje mi odgovara. Kenzo mi stoji kao saliven. Tako je započela naša suradnja - rekao je Petar. Danijela dodaje kako je njihove modele gledala samo na fotografijama, a odsad će ih češće gledati na dečku.
- Oduševljena sam. Sigurno ću uskoro u šoping - kaže Danijela, kojoj krajem mjeseca izlazi album “Nek živi ljubav”, na kojem će pjevati pjesme Đorđa Novkovića. I Grašo radi na novom albumu.
- Nakon četiri godine pauze počele su pripreme. Sve u svoje vrijeme - zagonetan je bio Petar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin