To je to što me zanima!

Petar Grašo prvi put o prekidu s Danijelom: Kod nas je sve čisto i jasno, u dobrim smo odnosima

Razumijem ljude zbog čega im je interesantno pročitati nešto više o meni, budući da nemam običaj iznositi detalje iz spavaće sobe ili kafića u kojem pijem rakiju, rekao je pjevač
Vidi originalni članak

Glazebnik Petar Grašo (46) nedavno je uplovio u bračne vode s pjevačicom Hanom Huljić (31). Prije nje, 24. godine je ljubio kolegicu i sugrađanku Danijelu Martinović (50). Sada je po prvi put prokomentirao njihov prekid. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kod nas je sve čisto i jasno, ostali smo u dobrim odnosima. Ne bih znao kako da komentiram niti što da kažem za sve one tekstove koji su se o nama u prethodnom periodu pojavljivali u medijima. Zanimaju me komentari stručnih ljudi - ispričao je Grašo za Story.rs. .- Razumijem ljude zbog čega im je interesantno pročitati nešto više o meni, budući da nemam običaj iznositi detalje iz spavaće sobe ili kafića u kojem pijem rakiju. Također sam svjestan da im je interesantan moj brak s Hanom Huljić i njeno blagoslovljeno stanje - dodao je pjevač.

JOŠ NEMAJU IME Grašo će ubrzo postati tata: 'Ne bojim se, nijedan roditelj ne bi trebao imati nikakav strah...'

Grašo je nedavno otkrio da on i Hana još nemaju ime za dijete, a za pejvača ne postoji strah od očinske uloge. - Nitko tko postaje roditelj ne bi smio imati strah, to je slatko iščekivanje. Dolazi nešto što je novo, novo biće, neki tvoj novi pečat, do kraja života, onaj najljepši. Ne bojim se - rekao je ranije.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Orion23 16.04.2022.

    Gledam zvijezde pjevaju i pitam se kaj si je to Danci napravila s lica 🤣🤣

  • 15.04.2022.

    Ni prvi, ni zadnji koji su se rastali. Nije kraj svijeta, planeta se i dalje okrece.

  • Rara Avis_1 15.04.2022.

    Good luck to both of yo­u

Komentiraj...
Vidi sve komentare