To je to što me zanima!

Petar Grašo zezao Huljića zbog svjetlucavog sakoa na koncertu

Iako su bila postavljena sjedeća mjesta, publika se digla na noge i neprestano plesala. U drugom dijelu koncerta pridružio mu se Tonči Huljić u svjetlucavom sakou
Vidi originalni članak

Petar Grašo (40) u pulskoj Areni slavio je 20 godina karijere, a s njim su i slavili njegovi fanovi koji su dva sata pjevali njegove hitove.

Iako su u Areni bila postavljena i sjedeća mjesta na donjem dijelu, dobar dio onih koji su sjeli već su se s prvim taktovima započetog koncerta digli na noge i neprestano plesali. 

POGLEDAJTE VIDEO: Spektakl u Areni

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Opustite se i uživajte u ovom neozbiljno-ozbiljnom koncertu. Divna ste publika i ja sam očaran - rekao je Grašo fanovima.

U drugom dijelu koncerta publika je uživala i u pjesmama Tončija Huljića (54) uz Madre Badessu. Na sceni se Huljić pojavio u svjetlucavom zlatnom sakou, a Grašo je od publike tražio pljesak 'za sako'.

Huljić je kroz šalu komentirao da je mislio da će se Grašo 'sprdati' s njim još početkom koncerta te rekao da mu je odjeću za pulsku Arenu odabrala žena i zaradio još jedan aplauz.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • kung fu panda 29.07.2016.

    ostat ću uvik isti,nikad se neću minjat.........

  • ablam 28.07.2016.

    Bila sam na njegovom zadnjem koncertu u Lisinskom. Volim sve njegove pjesme. Zna napraviti dobru atmosferu. U moru neukusa hrvatske estradne scene on mi je o.k. U zadnje vrijeme me očarao "Srcem za vodiča".

  • dass123 28.07.2016.

    rekao mu je da izgleda kao gay

Komentiraj...
Vidi sve komentare