To je to što me zanima!

Petar Vlahov će od sada raditi samo za 'Dnevnik’

HTV-ovi čelnici ipak nisu suspendirali Petra Vlahova, ali je ostao bez funkcije. Radit će kao novinar - reporter u Informativnom programu
Vidi originalni članak

Nevena Rendeli, voditeljica HTV-ove zabavne emisije “Sve u 16”, kao prvotravanjsku šalu pročitala je vijest da George Bush ne dolazi u Hrvatsku zbog krizne situacije oko odbjegloga generala Ivana Koradea. Urednik emisije Petar Vlahov odobrio je tu šalu.
- Htio sam da prvotravanjska šala bude originalna, a cilj je bio da je ljudi ozbiljno shvate. Na moju žalost, uspio sam. Šalu smo demantirali u 14. minuti - rekao nam je Petar Vlahov i ispričao se ako je kojim slučajem nekog uvrijedio.
Vlahova su HTV-ovi čelnici odmah povukli iz Ivanca, odakle je za “Dnevnik” izvještavao o generalu Koradeu.
- Nismo mu zamjerili šalu, ali smatram da je neprimjereno zbijati šale i onda se javljati u 'Dnevnik’. Jučer smo mu ponudili da radi samo u Informativnom programu. Radit će kao novinar-reporter, a stavili smo ga i u ekipu koja će pratiti predsjednika Busha. Zapravo smo ga promaknuli, a ne suspendirali - kaže Hloverka Novak-Srzić, urednica Informativnog programa.

NOVINARE KAŽNJAVALI ZBOG PAŠTETE
Novinarka Ivana Veličković Dragičević prije dva mjeseca dobila je opomenu pred otkaz jer je kolegama poslala e-mail u kojem se pita vlada li HTV-om mafija. Ravnatelj HTV-a Vanja Sutlić u siječnju je kaznio Zorana Šprajca jer je komentirao i kritizirao njegov rad. Oduzeo mu je 20 posto od plaće. Novinarku Tatjanu Munižabu suspendirali su 2005. jer je predsjedniku Mesiću darovala paštetu, aludirajući na njegovu tadašnju šalu o Jadranki Kosor “da iskače iz paštete”.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • smuc 03.04.2008.

    Tam mu je i mjesto. Budući da je dnevnik HTV sakupljalište kojekakvihSirovina bez elementarnog kućnog odgojaA oškolskim spremama drugom prilikom. No važno je da su nečiji pijunčeki.

Komentiraj...
Vidi sve komentare