To je to što me zanima!

Peter i Abbey na meti lopova: Ukrali im nakit za 840.000 kn

Ostali su bez satova i božićnih darova koje su kupili za prijatelje. Provalili su im u kuću kroz kuhinjski prozor. Da se nisu brzo vratili, tko zna što bi im još ukrali
Vidi originalni članak

Nogometaš je ljetos potpisao 84 milijuna kuna 'težak' ugovor s klubom Stoke City. Kad je njegova supruga nazvala liječnika da kaže kako joj se muž ne osjeća najbolje, šefovi kluba odmah su ga poslali u bolnicu da se testira na meningitis. Dok je Abbey Clancy otišla po Petera u bolnicu, provalnici su im se uvukli u kuću kroz kuhinjski prozor i opljačkali ih. 

Abbey i Peter Crouch (30) taman su se parkirali ispred svog doma, a kad su ušli unutra šokirali su se. Provalnici su im otuđili nakit vrijedan 840.000 kuna te satove i božićne darove koje su supružnici kupili i zamotali. 

- Kad su shvatili što se dogodilo bili su jako potreseni, nisu tako htjeli početi božićne blagdane - otkrio je prijatelj para. 

Lopovi bi im uzeli i više da se Abbey nije sa suprugom vratila iz bolnice i iznenadila provalnike. Ovo je već drugi put da se Crouch našao na meti lopova. Opljačkali su ga 2006. dok je igrao utakmicu za Liverpool. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare