To je to što me zanima!

Petra Ecclestone je pokazala unutrašnjost luksuznog doma u Londonu: Ima 14 spavaćih soba!

Petra je 2010. sa sa svojim tadašnjim suprugom Jamesom Stuntom kupila povijesnu kuću Sloane, gruzijsku vilu s kraja 18. stoljeća, smještenu u ekskluzivnom londonskom kvartu Kensingtonu
Vidi originalni članak

Bogata nasljednica Petra Ecclestone (35), kći kralja Formule 1 Bernieja (90)  i Riječanke Slavice (63), pokazala je na društvenim mrežama unutrašnjost svog luksuznog doma u Londonu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Petra je 2010. sa sa svojim tadašnjim suprugom Jamesom Stuntom kupila povijesnu kuću Sloane, gruzijsku vilu s kraja 18. stoljeća, smještenu u ekskluzivnom londonskom kvartu Kensingtonu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Ecclestone (@petraecclestoneofficial)

- U osnovi, kad sam kupila kuću, to je bilo samo prizemlje, a zatim za jedan kat viša. Zadržali smo samo temelje. Zaljubili smo se u pročelje kuće, no ona je bila poprilično srušena, zatim obnovljena - objasnila je Petra za Architectural Digest.

Kuću je obnavljala i uređivala pet godina s dizajnerskom tvrtkom Casa Forma. Novi podrum sada uključuje zatvoreni bazen, teretanu, toplice, hamam, salon, dječju igraonicu, terene za skvoš i kućno kino.Također, kuća ima 14 spavaćih soba.

- Kopali smo čak 15 metara duboko. Kuća je imala potencijal da bude impresivno imanje - ispričala je bogata nasljednica, koja je Sloane House kupila po cijeni od 80 milijuna dolara, a u obnovu je uložila 34 milijuna dolara.

BOGATA NASLJEDNICA Petra Ecclestone krstila je kći Minnie u Londonu, a zaručnik otkrio u kakvom luksuzu uživaju

Zajedno sa svoje četvero male djece i njezinim zaručnikom, agentom za nekretnine Sam Palmerom u kući Sloane je provela veći dio pandemije, a sada žive u Los Angelesu.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • VLADEK72 19.10.2021.

    Strašilo !!!

  • 19.10.2021.

    Može imati i dvadeset a ostat će sama.....

  • Andjelica 18.10.2021.

    Ne kužim te bogataše 14 soba treba im bicikl da se nađu nema tu bliskosti uskoro razvod

Komentiraj...
Vidi sve komentare