To je to što me zanima!

Petra Ecclestone uživa nakon razvoda u zagrljaju biznismena

Kći najbogatije Hrvatice izašla je na romantičnu večeru s dečkom. Petra se odlučila za kremasto izdanje sa skupocjenom Birkin torbom kakvih, po vlastitom priznanju, u ormaru ima na desetke...
Vidi originalni članak

Prošlogodišnji razvod od milijardera Jamesa Stunta (36) Petru Ecclestone (30) je pogodio, no u 2018. godini kći Slavice (60) i Bernieja Ecclestonea (88) dočekala se na noge te je ponovno sretna. Bogata nasljednica i biznismen Sam Palmer navodno su u vezi nepunih godinu dana, a mlađu sestru Ecclestone fotografi su uhvatili na Beverly Hillsu, u odlasku na romantičnu večeru s novim dečkom, piše Daily Mail.

Palmer je električar po struci, a bavi se prodajom rabljenih luksuznih automobila. Petra je Sama upoznala preko šogora, biznismena Jaya Rutlanda (36). 

ŠTO ĆE TATA REĆI? Našla dečka: Petra Ecclestone ljubi 'problematičnog' Sama

Petra se odlučila za kremasto izdanje sa skupocjenom Birkin torbom kakvih, po vlastitom priznanju, u ormaru ima na desetke. Sestra Tamara Ecclestone (34) dijeli ljubav prema slavnim torbicama, koje imaju ulogu svojevrsnog statusnog simbola, a nazvane su po Jane Birkin (72), pjevačici i glumici te nekadašnjem modelu. 

Osim ekskluzivnih torbica, sestre dijele i strast za dobrim partyjima i zabavom, tako su nedavno Petrin 30. rođendan proslavile zajedno, na tematskom partyju koji je utjelovio duh 80-ih godina prošlog stoljeća. 

VIDI OVO! Ovo su ljubavna predviđanja za sljedeću godinu: Ovih 5 celebrity parova uskoro bi mogli pred oltar!

Idi na 24sata

Komentari 31

  • yo.o. 26.12.2018.

    Izgleda iscrpljeno

  • jopet_1 26.12.2018.

    Slavica hrvatica iz republike srpske

  • 26.12.2018.

    nek joj je sretno,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare