To je to što me zanima!

Petra Ecclestone željela je umrijeti zbog meningitisa

Dizajnerici su dijagnosticirali virusni meningitis dok je imala 14 godina. Još i danas je pogađaju gadne glavobolje zbog čega se 'trpa' tabletama
Vidi originalni članak

Mlađa kćer Bernieja (79) i Slavice Ecclestone (51) nedavno je otkrila da joj se život zauvijek promijenio u 14. godini. Petra (21) je izjavila britanskim medijima da se jedno jutro probudila s bolovima.
- Probudila sam se uz glavobolju i bez imalo energije. Roditelji su me poslali van na zrak, mislili su da pretjerujem. Nismo znali da se radi o meningitisu - rekla je Petra. Liječili su je u privatnoj bolnici gdje su je prikopčali na infuziju i napravili joj lumbalnu punkciju. Ustanovili su da se radi o virusnom meningitisu. Petri su prvi dani u bolnici prošli u maglici.
- Toliko me je boljelo da sam poželjela umrijeti. Vrtjelo mi se i bila mi je muka. Bila sam u bolnici tjedan dana i još tjedan sam se odmarala kod kuće, ali sam se mjesecima oporavljala - rekla je dizajnerica. I danas osjeća posljedice.
- Hvataje me gadne glavobolje. Ne mogu ništa učiniti osim 'našopati' se tabletama protiv bolova i čekati da prorade - otkriva Petra koja priznaje da je jako sretna što je u bogatoj obitelj, zbog čega ima pristup najboljoj medicinskoj usluzi.
- Meningitis mi je promijenio život. Više si ne uzimam zdravlje zdravo za gotovo. Postala sam opsjednuta zdravim životom i čistoćom - kaže Petra, koja trenutačno živi u Chelseaju s dečkom Jamesom Stuntom.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • pernica 31.03.2010.

    petra je na tatu,samo ljepša...a gdje je mama slavica????

  • snork 31.03.2010.

    poznam jednu djevojku koja je imala virusni menigitis. dan danas, godinama kasnije često trpi stravične glavobolje. :( petra je prekrasna i skromna cura koja radi svoj posao.

  • citizen 31.03.2010.

    a kak je ona u toj svili i kadifi zaradilia meningitis...

Komentiraj...
Vidi sve komentare