To je to što me zanima!

Petra ima novi spot: Najbolje me je opisati kao vragolastu...

Iako novo ime na hrvatskoj estradi, njezin nedavni prvi singl "Ajmo plesat" već je oborio čarobnu brojku na YouTubeu od preko milijun pregleda
Vidi originalni članak

Buka, galama, izlazim sama, popit ću piće il dva, nisi ti za me, biraju dame, pa mogu birat i ja, stihovi su nove lakopamtljive pjesme zaraznog ritma "Buka, galama" zagrebačke pjevačice Petre Kovačević (21) koja tijekom novogodišnjih i zimskih praznika poziva sve srednjoškolce i studente na ples i urnebes. 

- Kad bi me netko trebao opisati, predlažem da mi najbolje stoji opis vragolasta djevojka. Moja mama, ali i profesori u srednjoj školi znali su pak reći da sam i zločesta. Ali ja ne radim ništa što ne radi i 90 posto mojih vršnjaka - kroz smijeh ističe Petra. 

- Mislim da će se mnoge djevojke moje generacije pronaći u ovoj pjesmi, pogotovo sve one koje ne mogu dočekati vikend zbog izlazaka. Ajmo zato svi skupa napraviti show - poručuje Petra. 

Odrasla je na partyjima Zrća jer su joj roditelji podrijetlom iz Novalje, nema najbolju prijateljicu, ali ima zato, kaže, nekoliko najboljih prijatelja jer se većinom druži s dečkima. 

Iako novo ime na hrvatskoj estradi, njezin nedavni prvi singl "Ajmo plesat" već je oborio čarobnu brojku na YouTubeu od preko milijun pregleda. Glazbeni producent i skladatelj joj je Branimir Mihaljević koji radi albume Željku Bebeku, Crvenoj Jabuci, Oliveru i Maji Šuput, a tekstove joj piše Dušan Bačić koji je radio s Nedom Ukraden, Severinom i Jelenom Rozgom.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • ciribimba 24.12.2014.

    neznam ko je ova, ne bi joj oprostia. slušati je neću

  • matija1213 24.12.2014.

    ko je ova?????

  • Eva B. 24.12.2014.

    Ne cujem dobro ali oko mi upalo ispod potkosulje i mmmm

Komentiraj...
Vidi sve komentare