To je to što me zanima!

Petra Kovačević u novom spotu 'Limunada' prava je slatkica

Mlada pjevačica koja se proslavila hitom 'Buka, galama' snimila je duet sa srpskim reperom Djomlom KS. Njega pamtimo po hitu 'Gajba puna piva', a sada imaju zajedničkim snagama izdali ljetni hit
Vidi originalni članak

Hrvatska pjevačica Petra Kovačević i srpski reper Djomla KS udružili su snage u novoj ljetnoj zabavnoj pjesmi 'Limunada'. Mlada pjevačica i u ovom spotu pokazala je svoje adute. Dok smo je u spotovima 'Buka glama', 'Nije katastrofa' i 'Casanova' viđali kao zločku, u novom video spotu Petra je potpuna slatkica.

- Čim sam čula pjesmu poželjela sam biti dio ove priče. Mislim da je ova pjesma, baš kao i limunada iz naslova, pravo osvježenje za ove ljetne vrućine. Sigurna sam da imamo pravi ljetni hit - rekla je lijepa pjevačica.

Ova zajednička suradnja dogovorena je i snimljena u Ljubljani gdje oboje vrlo često nastupaju, a tamošnja publika naprosto ih obožava. Zbog toga udružili su snage kako bi ovoga ljeta pokorili klubove.

-Limunada je skroz drugačija od svega što sam do sad radio. Drago mi je zbog dueta s Petrom jer je ona drugačija od ostatka estrade, nasmijana je i pozitivna. Ima tu iskrenu energiju koju da želiš, ne možeš isfolirati. Jednostavno se takav rodiš. - rekao je reper.

Petrin prvi megahit 'Buka galama' te njegov 'Gajba puna piva'  imaju svaki preko 15 milijuna pogleda na YouTube kanalu, a prve reakcije publike na 'Limunadu' već mirišu na pravi regionalni ljetni hit.

- Siguran sam da će pjesma biti hit i da će mnogima obilježiti ovo ljeto, ali uvijek mora proći malo vremena da publika shvati suštinu koliko je spot u stvari opušten. Jako sam zadovoljan sa 100.000 pregleda na YouTubeu u 24 sata, a jos više sam zadovoljniji da u nepunih 48 sati imamo preko 50 tisuća downloadiranja, što znači da 'Limunada' uveliko svira u autima, na plažama i u kućama - rekao je zadovoljni Djomla.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • littletomi 14.07.2016.

    uzas na kilometar kvadratni. dijete drago kaj ti je to u zivotu trebalo

  • _Varešak_ 14.07.2016.

    Ti njeni atributi i nisu nešto.

  • TheUnity 13.07.2016.

    Znači nemam niš protiv Srba, cajke su normala već nažalost, al kad spadneš na to da Hrvatica u pjesmi mora pjevat PRIJALA..Hahhahaahha, stari mojjjjjj to je baš hard core, to koda Srbina tjeraš da govori KAJ

Komentiraj...
Vidi sve komentare