Obavijesti

Show

Komentari 14

Petra Kovačević u novom spotu 'Limunada' prava je slatkica

Petra Kovačević u novom spotu 'Limunada' prava je slatkica
1

Mlada pjevačica koja se proslavila hitom 'Buka, galama' snimila je duet sa srpskim reperom Djomlom KS. Njega pamtimo po hitu 'Gajba puna piva', a sada imaju zajedničkim snagama izdali ljetni hit

VIDEO

Hrvatska pjevačica Petra Kovačević i srpski reper Djomla KS udružili su snage u novoj ljetnoj zabavnoj pjesmi 'Limunada'. Mlada pjevačica i u ovom spotu pokazala je svoje adute. Dok smo je u spotovima 'Buka glama', 'Nije katastrofa' i 'Casanova' viđali kao zločku, u novom video spotu Petra je potpuna slatkica.

- Čim sam čula pjesmu poželjela sam biti dio ove priče. Mislim da je ova pjesma, baš kao i limunada iz naslova, pravo osvježenje za ove ljetne vrućine. Sigurna sam da imamo pravi ljetni hit - rekla je lijepa pjevačica.

Ova zajednička suradnja dogovorena je i snimljena u Ljubljani gdje oboje vrlo često nastupaju, a tamošnja publika naprosto ih obožava. Zbog toga udružili su snage kako bi ovoga ljeta pokorili klubove.

-Limunada je skroz drugačija od svega što sam do sad radio. Drago mi je zbog dueta s Petrom jer je ona drugačija od ostatka estrade, nasmijana je i pozitivna. Ima tu iskrenu energiju koju da želiš, ne možeš isfolirati. Jednostavno se takav rodiš. - rekao je reper.

Petrin prvi megahit 'Buka galama' te njegov 'Gajba puna piva'  imaju svaki preko 15 milijuna pogleda na YouTube kanalu, a prve reakcije publike na 'Limunadu' već mirišu na pravi regionalni ljetni hit.

- Siguran sam da će pjesma biti hit i da će mnogima obilježiti ovo ljeto, ali uvijek mora proći malo vremena da publika shvati suštinu koliko je spot u stvari opušten. Jako sam zadovoljan sa 100.000 pregleda na YouTubeu u 24 sata, a jos više sam zadovoljniji da u nepunih 48 sati imamo preko 50 tisuća downloadiranja, što znači da 'Limunada' uveliko svira u autima, na plažama i u kućama - rekao je zadovoljni Djomla.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'
Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'
LJUBAVNA PRIČA ZARUČNIKA

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'

Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: 'Vidi koji zgodan lik'. Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu, ispričala je Elizabeta