To je to što me zanima!

Petra Kovačević: Zbog novog sata neću kasniti na gaže

Bijeli silikonski sat sam zadržala za sebe, a plavi sam poklonila mami. Sad se po Novalji hvalimo s istim satovima, kaže oduševljena Petra Kovačević
Vidi originalni članak

Petra Kovačević (21) se odmara u obiteljskoj kući u Novalji i puni baterije za skori ulazak u studio. 

Nakon pjesme “Buka, galama”, koja je skupila 6,8 milijuna pregleda na YouTubeu i hita 'Nije katastrofa', novi singl najavljuje za listopad. Pred njom je mnogo ljetnih nastupa s kojih se rado vraća na finu maminu kuhinju i odlazi na plažu s prijateljicama.

- Puno plivam, a volim i roniti. Kao dijete sam ronila do 20 metara. Ronjenje je idealna prilika da provjerim je li moj novi sat doista vodootporan. Nije zastao ni na sekundu – oduševljena je Petra. Već je lijepo preplanula i prijatelji je hvale kako bijeli sat ističe njezinu lijepu put. Petra ih nagovara da i oni kupe silikonski sat u nekoj drugoj boji. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • dazoh 11.08.2015.

    Bolje da im dijele prezervative ,više koristi.

  • Moslavka 11.08.2015.

    Opet ovi grdi satovi. Kad bude ovome dosao kraj. Naocale, satovi mozda opet dodju kahlice u modu.

  • ibee 10.08.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare