To je to što me zanima!

Petra Nižića život nije mazio: Zbog kćeri se ne predajem...

RAZORUŽALI ŽIRI Splićanin Petar pripadnik je Ratne mornarice, kao dječaku mu je umrla majka, nedavno i otac, a nastup u ‘Zvijezdama’ posvetio je svojoj Lari
Vidi originalni članak

Pripadnik Hrvatske ratne mornarice u Lori već dugo se bavi glazbom, a otpjevao je 'Just The Two Of Us' Billa Withersa i 'Više ne želim te' Harija Rončevića. Žiri showa 'Zvijezde' odlučio je da Splićanin Petar Nižić (22) ide dalje.

- Skladam pjesme i doma sam napravio kućni studio. Inspiraciju nalazim u propalim vezama i teškom životu - kaže Splićanin. Majka mu je umrla dok je bio osnovnoškolac, a prije godinu dana je ostao i bez oca s kojim je živio.

- Nakon svega što sam preživio više se ničega ne bojim - kaže vojnik.

Petar je otac šestomjesečne Lare za koju kaže da mu je najveća snaga u životu. Njegovu djevojku razveselio je Petrov prolazak u drugi krug natjecanja.

Marija Barišić (25) iz Kutine jednoglasno je prošla u drugi krug natjecanja.


- Kad bih opisivala samu sebe, rekla bih da sam optimistična i urnebesna - kaže Marija. U showu je zapjevala pjesme 'Johnny’s Got A Boom Boom' Imelde May i 'Mlin za kafu' Lole Novaković. Kutinjanka godinama voli pin-up stil i najbolje se osjeća u starinskoj odjeći.

- Da obučem nešto drugo, to više ne bi bila ja - kaže Barišić.

Pjevačica tvrdi kako je glazba dio nje, ali je majka nije mogla upisati u glazbenu školu jer je s obitelji živjela na selu.

- Uvijek sam se borila da pjevam pa sam si nakon srednje škole našla bend - kaže Kutinčanka.

U međuvremenu je promijenila više bendova, dok nije došla do sadašnjeg Cry baby.

- Tu sam upoznala supruga Ivana. Gdje god da idem, imam svojega gitarista sa sobom - smije se Marija. Par je u braku od 2013., a prije godinu i pol se vratila iz Kanade gdje je živjela i radila dvije godine.

- Radim za tvrtku koja je napravila farmerski softver - kaže pjevačica.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • rep69 10.05.2017.

    Nisam muzički vudren i ne želim komentirati kandidate, ali mislim da RTL nije "pogodio" članove žirija. Ako netko sudi po imenu i prezimenu, pa još valjda bude brojao krvna zrnca za mene nije nikakav umjetnik ili već čime se dotični smatra.

  • Thinkpositive 10.05.2017.

    Hrabar vojnik u zivotu...i to je najbitnije!sretno

  • komentator18 10.05.2017.

    eh "Petra Petra"?

Komentiraj...
Vidi sve komentare