To je to što me zanima!

Petra rekla Gotovcu: Seks tek poslije tvoje rastave

Na spomen Simonina imena, Ante je proplakao. No obrisao je suze i odmah otišao na sastanak s mladom Petrom, koja mu je postavila uvjete...
Vidi originalni članak

Ante Gotovac (41) proveo je dan u Osijeku sa svojom novom djevojkom Petrom (19).
- U Osijek sam došao da se maknem iz Zagreba. Petra mi je velika simpatija i ozbiljna osoba. Ona ne želi ništa sa mnom dok ne postanem slobodan čovjek - ispričao je za "Red Carpet". Na spomen Simonina imena, Ante je proplakao. No odmah je sjeo u svoj Mercedes i otišao po Petru. Večerali su u restoranu.
- Ne želim ništa s tobom dok se ne rastaviš. Mama više ne želi razgovarati sa mnom. Boji se da je sve ovo prevara, da sam ja samo dio skandala. Svaka druga cura u Hrvatskoj htjela bi biti na mom mjestu, ali ja sam ta sretnica - rekla mu je Petra.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • malta 03.11.2009.

    bolje reći svaka budala bi bila na mom mjestu, Petrice.... Star,ružan,lud čovjek....s njim bit,bljak..

  • gec56 03.11.2009.

    ma koga vi farbate

  • babaobabe 03.11.2009.

    ante je super! vidite samo kako nas sve skupa zabavlja. pogledaj koliko komentara! da nije zanimljiv,vraga bi tu netko pisao komentara. kao fuj, fuj. i meni je fuj, al sam i ja ostavila komentar. kad prestane interes, neće ni njega biti po medijima. najpoznatiji svjetski \"pomoćni ložač\", svih vremena ikad. mala je skontala kako da s malo truda postane \"popularna\". ni prva ni zadnja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare