To je to što me zanima!

Petreković i Orsag 'zapalili' žiri i gledatelje: Ovo je čista erotika

Ovo je bilo toliko bajkovito i romantično, sneno i strastveno, da me kemija između vas dvoje u više momenata navodila na iskreni plač, a to znači da je zadatak odrađen uspješno, komentirala je Nives Celzijus
Vidi originalni članak

Komičarka Marina Orsag (41) odnijela je pobjedu u prošloj emisiji showa 'Tvoje lice zvuči poznato' zbog izvanredne dvostruke transformacije, no ovaj put zajedno s kolegom Mariom Petrekovićem (48), aka Severinom, pokorila je stage kao Boris Novković s pjesmom 'Ko je kriv'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ovo je čista erotika, moglo bi biti na granici, ali opet ukusno - složno su to objasnili Marina i Mario koji su svojim nastupom iznenadili žiri, ali i publiku. Ovo nitko nije očekivao od ovog dvojca...

POGLEDAJTE NASTUP:

- Nastup je bio strastven, emotivan, vi oboje krasni. Pokazali ste pravu ljubav i čežnju - rekla im je iz žirija pjevačica Indira Levak (47). 

I Nives Celzijus (38) ostavili su bez daha. 

- Ovo je bilo toliko bajkovito i romantično, sneno i strastveno, da me kemija između vas dvoje u više momenata navodila na iskreni plač, a to znači da je zadatak odrađen uspješno - komentirala je pjevačica.

'Stvarno nije važno tko je kriv od vas dvoje za ovu izvedbu', našalio se glumac Igor Mešin (53). 

Ipak, pobjedu je odnio glumac i fitness trener Mario Valentić (40). Transformacijom u indijsku zvijezdu Alku Yagnik i interpretacijom vesele, orijentalne pjesme 'Ja Mustafa', očarao je i kolege i žiri.

POGLEDAJTE 3. EPIZODU FIRME:

Idi na 24sata

Komentari 26

  • VLADEK72 09.11.2020.

    Za Marinu, deklariranu lezbijku, su scene s Mariom bile užasno naporne.

  • mexpert 09.11.2020.

    meni je to bilo umjetno,previše napadno,pretjerana gluma...ukratko ništa posebno

  • ante018 09.11.2020.

    Ali najbolje su napravili sinisu ruzic kao bebek, pa ono je smijesno

Komentiraj...
Vidi sve komentare