To je to što me zanima!

Petreković je spreman: ‘Htio bih vidjeti da se teleportiraju’

Pokušavam iščistiti sve dosad viđeno, u svrhu bolje i kvalitetnije procjene novih nadolazećih superstar talenata, objasnio je kako se priprema za novu sezonu 'VideoStara'
Vidi originalni članak

Zadnja dva tjedna sam u karanteni na tajnoj lokaciji kod Daruvara, gdje sam na visinskim pripremama, rekao je Mario Petreković (45). Izolirao se od obitelji, prijatelja, neprijatelja, interneta i mrežastih samostojećih čarapa.

- Pokušavam iščistiti sve dosad viđeno, u svrhu bolje i kvalitetnije procjene novih nadolazećih superstar talenata - objasnio je kako se priprema za novu sezonu “VideoStara”. I ove godine JoomBoos kreće u potragu za najboljim YouTuberom, a Petreković nam je rekao što očekuje.

- Volio bih vidjeti da se netko teleportira ili nešto nemoguće, odnosno htio bih vidjeti da je nemoguće moguće jer jedino je moguće da ništa nije nemoguće. Ako me kužite što mislim? - rekao je. 

Ono što je sigurno i ove godine će “VideoStar” biti najzabavniji i najkreativniji online talent show, a kako i ne bi kad će uz Marija Petrekovića na “vruće “ stolce žirija sjesti Filip Dizdar, Sanja Agić, Igor Belan i Igor Barberić.

 Jeste li spremni za novu sezonu “VideoStara”, najzabavnijeg online talent showa u regiji? Pripremite se jer uskoro polijećemo, a pobjednik, osim super ugovora s JoomBoosom i kipa vrijednog 10.000 kuna, osvaja putovanje u Hollywood.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 33beg33 01.10.2017.

    najdosadniji lik na hr nazovimo je sceni

  • 30.09.2017.

    nije smišan nego zašto nema viš one emisije tlzp dosadila

  • emilzatopek 30.09.2017.

    Nažalost pretvorio se u karikaturu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare