To je to što me zanima!

Picksiebneri i TBF pjevaju o kaiću pa u njemu snimili spot

Suradnja dva benda nije neobična kad nas toliko stvari veže, poručuju iz bendova
Vidi originalni članak

"Nije tako loše!" nova je pjesma u domaćem eteru, a nastala je u suradnji Picksiebnera i TBF-a. Autor glazbe je Marko Bregant (Picksiebner), a tekst potpisuje zajedno sa Sašom Antićem (TBF). Ova pjesma njihov je odgovor "na trenutačnu svjetsku situaciju u kojoj vladaju nesigurnost, rat i pandemija, što čini lakim zaboraviti svakodnevne male stvari koje nas vesele".

POGLEDAJTE VIDEO: 

Bendovi su inače prepoznatljiva izričaja, neki su skloni suradnju nazvati neobičnom, ali, kako objašnjavaju, s obzirom na dugogodišnje poznanstvo, ljubav prema moru i naklonost prema retro nostalgičnim tonovima, "više i nije tako neobična". Za pjesmu su napravili i spot, a sve u skladu s riječima pjesme sa samog početka: "I eto me opet na početku priče/vozimo se didovim kaićem/ sunce na licu, penta u ruci/mašemo mornarima u luci...".

- Kako bismo snimili adekvatan spot za jednu takvu retro nostalgičnu ljetnu fjakastu himnu, jedini izbor je bio otok Mljet, točnije Nacionalni park Mljet. Inače smo svi zaljubljenici u taj otok, tamo provodimo dosta vremena te posebno cijenimo tu ležernost i opuštenost koja ti na takvim mjestima dođe prirodno - objasnili su zajedno.

Krajem prošle godine Saša Antić surađivao je s Mišom Kovačom. Snimili su Hajdukovu pjesmu "Ja ne mogu drugo nego da ga volim". Za TBF-ovca je to bio trenutak za pamćenje...

- Da se odrazim u nogometnom žargonu, imam već puno utakmica u nogama, al još uvik ne mogu virovat šta mi se dogodilo. Suradnja s Mišom, i to na Runjićevu glazbu i još u pismi za Hajduka. Jednostavno nevjerojatno - rekao je tad Saša.

NA TRGU ŽRTAVA FAŠIZMA VIDEO Zagreb uz koncert TBF-a slavio Dan antifašističke borbe

Nova pjesma je dobro došla i za Picksiebner, koji će sljedeće godine proslaviti 20 godina postojanja benda, koji su okupila četiri prijatelja sa željom sviranja “čvrste, energične mješavine countryja, bluesa i rocka”.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • sunčandan 29.07.2022.

    dobro je

Komentiraj...
Vidi sve komentare