Obavijesti

Show

Komentari 1

Picksiebneri i TBF pjevaju o kaiću pa u njemu snimili spot

Picksiebneri i TBF  pjevaju o kaiću pa u njemu snimili spot
4

Suradnja dva benda nije neobična kad nas toliko stvari veže, poručuju iz bendova

VIDEO

"Nije tako loše!" nova je pjesma u domaćem eteru, a nastala je u suradnji Picksiebnera i TBF-a. Autor glazbe je Marko Bregant (Picksiebner), a tekst potpisuje zajedno sa Sašom Antićem (TBF). Ova pjesma njihov je odgovor "na trenutačnu svjetsku situaciju u kojoj vladaju nesigurnost, rat i pandemija, što čini lakim zaboraviti svakodnevne male stvari koje nas vesele".

POGLEDAJTE VIDEO: 

Bendovi su inače prepoznatljiva izričaja, neki su skloni suradnju nazvati neobičnom, ali, kako objašnjavaju, s obzirom na dugogodišnje poznanstvo, ljubav prema moru i naklonost prema retro nostalgičnim tonovima, "više i nije tako neobična". Za pjesmu su napravili i spot, a sve u skladu s riječima pjesme sa samog početka: "I eto me opet na početku priče/vozimo se didovim kaićem/ sunce na licu, penta u ruci/mašemo mornarima u luci...".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kako bismo snimili adekvatan spot za jednu takvu retro nostalgičnu ljetnu fjakastu himnu, jedini izbor je bio otok Mljet, točnije Nacionalni park Mljet. Inače smo svi zaljubljenici u taj otok, tamo provodimo dosta vremena te posebno cijenimo tu ležernost i opuštenost koja ti na takvim mjestima dođe prirodno - objasnili su zajedno.

Krajem prošle godine Saša Antić surađivao je s Mišom Kovačom. Snimili su Hajdukovu pjesmu "Ja ne mogu drugo nego da ga volim". Za TBF-ovca je to bio trenutak za pamćenje...

- Da se odrazim u nogometnom žargonu, imam već puno utakmica u nogama, al još uvik ne mogu virovat šta mi se dogodilo. Suradnja s Mišom, i to na Runjićevu glazbu i još u pismi za Hajduka. Jednostavno nevjerojatno - rekao je tad Saša.

VIDEO Zagreb uz koncert TBF-a slavio Dan antifašističke borbe
VIDEO Zagreb uz koncert TBF-a slavio Dan antifašističke borbe

Nova pjesma je dobro došla i za Picksiebner, koji će sljedeće godine proslaviti 20 godina postojanja benda, koji su okupila četiri prijatelja sa željom sviranja “čvrste, energične mješavine countryja, bluesa i rocka”.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac