To je to što me zanima!

Piers zamijenio Larryja Kinga i utrostručio gledanost showa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prvu epizodu showa gledalo je 2,1 milijun gledatelja, no Howard Stern rekao mu je da se sad tek mora dokazati, opravdati i zadržati tako visoku gledanost showa
Vidi originalni članak

Prvo emitiranje talk-showa, koji na CNN-u sada vodi umjesto Larryja Kinga, prošlo je i više nego dobro. Emisiju u kojoj mu je gošća bila Oprah Winfrey (56), koja je pričala o trudnoći i deterdžentu koji je pila kako bi pobacila, gledalo je 2,1 milijun gledatelja. Time je Piers Morgan (45) već u prvoj emisiji showu osigurao tri puta veću gledanost od svog prethodnika Larryja Kinga (77). Morgan je novinar, a do nedavno smo ga gledali kao suca u showu 'America's Got Talent'. U svojoj drugoj emisiji ugostio je radijskog voditelja Howarda Sterna (57) koji mu je objasnio kako stvari funkcioniraju u voditeljskom poslu.

- Proslavio si se u Engleskoj koja je veličinom jednaka Philadelphiji, SAD su puno veće tržište na kojem je puno više onih koji te gledaju i čije želje i potrebe moraš zadovoljiti. Bilo bi dobro da mi se javiš za otprilike tri mjeseca, jer onda bi već mogao imati realniju sliku toga što točno znači uspjeh u ovom poslu - rekao je Stern i čestitato Morganu što je uspio pobijediti '95-godišnjeg djedicu', kako je nazvao legendarnog Larryja Kinga kojeg je već prije u svojim emisijama na radiju nazivao luđakom. 

Piersa je njegova iskrenost pomalo šokirala, no nije se dao isprovocirati i kad mu je Stern počeo postavljati pitanja brzinski se 'izmigoljio'.

- Ovo je moja emisija, ja sam voditelj i ja postavljam pitanja. Ti si moj gost - kratko je rekao Morgan nakon čega mu se Stern 'otvorio' i počeo pričati o starenju i gustoj crnoj kosi koja je postala njegov zaštitni znak. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • MarijanaSerkala 20.01.2011.

    !!! SUPER FORA !!! ;) IMAŠ LI HRABROSTI? ČUO SI ZA BABU VANGU? SVE ŠTO TREBAŠ NAPRAVITI JE DA KLIKNEŠ NA LINK ISPOD DA DOBIJEŠ SVOJE ODGOVORE :) FORA http://is.gd/oqiYAZ

Komentiraj...
Vidi sve komentare