To je to što me zanima!

Pijan ili napušen? Poslušajte kako Štulić pjeva 'Amsterdam'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bivši pjevač Azre, Johnny Štulić, u videu od 20-ak sekundi na YouTubeu djeluje pijano ili napušeno dok pjeva hit Slađane Milošević 'Amsterdam', piše RTL.hr
Vidi originalni članak

Bivši frontmen legendarnog benda Azra, Branimir Johnny Štulić (58), na YouTubeu se može čuti u a capella izvedbi pjesme 'Amsterdam', piše RTL.hr. U 20-ak sekundi videa Štulić djeluje pijano ili napušeno dok pjeva hit Slađane Milošević. Nije poznato gdje i kada je nekadašnji lider Azre snimio video. Johnny već više od dvadeset godina živi u nizozemskom gradiću Houtenu.

U lipnju je u intervjuu novinarima srpske televizije Prva rekao da danas postoji malo toga što ga veže za bivšu domovinu. Otrkio im je da danas shvaća da nema prijatelje i da se ne sjeća vremena kada je s bendom punio dvorane.

- Ponekad mi se samo čini da imam deja vu tog vremena, ne sjećam se ničega iz prošlog života - rekao im je Štulić koji nema putovnicu, zdravstveno osiguranje, ni bankovni račun.

- Koga je još briga za te sitnice - objasnio je.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • pinokina 29.09.2011.

    Branimir Štulić možda nije vokalno bio jak,ali njegova karizma i njegovi tekstovi su među najjačima...mnogi su ga svojatali,ali i mnogi pljuvali po njemu...ne morate ga voljeti,ali Štulić nije govno i plagijator kao Brega i slični njemu! I ne znam samo po čemu je došlo do zaključka da je pijan ili napušen.Ma Đoni,ti si za njih sve KRALJ!!! Ionako današnji klinci i ne znaju šta je dobra svirka,osim onih silikonki i instant muzike tipa Severine i sličnih njoj.

  • Sonador 29.09.2011.

    Tko shvaća poruku shvaća, tko ne shvaća nikada i neće... http://www.youtube.com/watch?v=ovJ6jhMH0co

  • mmirka 29.09.2011.

    meni uopće ne djeluje niti pijan niti napušen .svašta ovi novinari izmisle samo da privuku pažnju čitatelja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare